flytthjälp

då var man uppe med tuppen idag oxå. Jaja, tänker ni som känner mig nu för ni vet att jag i stort sett kan sova hur mycket som helst och att jag är extremt morgon-trött. Dom som fått ta mest av mitt morgon-humör genom åren är väl först och främst mamma ♥, under alla åren man bodde hemma.. sen blev det väl troppen som fick ta några smällar oxå, hon var ju morgon pigg den där hurtbullen =P efter det har man väl hållt käft istället på morgonen eller hittat "likasinnade" som sovit lite längre än 07.30 på helgerna. Tji fick du för den troppa-knoppa! HAHA  =P

Snart ska vi iväg och vara flytthjälp till M & I. Dom beger sig från Hkva till typ Gräshagen. Dom har inte så mkt bröte så det kommer nog gå relativt fort tror jag minsann..därav varför vi är uppe med tuppen. Eller i skrivandets stund, jag och pissarna.. Nettans klocka ringer först om 12minuter ..

Mitt liv är lite kaotiskt just nu.. för datorn strular HAHAHA, pfff ja, skratta ni era bastards, men det är jobbigt ju =P
Den hittar inte min ena hårddisk sen jag installerade vista.. grr.. eller hittar gör den men får inte upp den i utforskaren.. jaja.. orkar inte förklara .. jag ska lösa det idag iaf.. har fått massa guidning i hur man fixar detta UTAN att formatera disken.. har ju liksom 400GB där på som jag inte vill bli av med.

Hyffsat bra flytt-väder iaf. Lite duggregn och svalt. Massa jobbigt att kånka och stånka när det är 30+ och strålande sol. Nu får man jobba sig varm istället.. men det är la inga problem när man är flytt-"karl" .

Puss och kram och nyp i stjärten.


en dag i barnarp

en äkta slö-söndag var det igår.. kollade lite på fri.idrotten på dagen.
Vid 17tiden åkte vi ut till nettans pappa i Barnarp för att lämna tillbaka en våg vi lånade i lördags..
Där var det full rulle i trädgården.. ogräs rensning och allt vad dom höll på med =) Självklart var Gimli-pojken med ute och skuttade och hade sig. Sen kommer han och knör med sin "lilla" rumpa och ska sitta i knät. Mindre smidigt att ha en fullvuxen boxer sittandes i knät..
Tog oss en liten promenad när vi var där ute.. roligare att gå promenader när man inte är i sina "hem-trakter", eller hmm.. det är ju inte mina hemtrakter iaf ..

Idag är det segt oxå. trött och åter trött.


en fiskelördag

jo minsann, det blev faktiskt en fiskelördag, jag var lite sugen och älsklingen ♥ fick helt enkelt följa med =)
tog vättern, som vanligt i Hkva, oset närmare bestämt (som alla andra som fiskar där). och som VANLIGT nappade det ingenting, så efter 1h blev jag lite smått irriterad och ville åka till Lovsjön ist, vilket vi gjorde!
Tog inte så lång tid innan tösen min fick upp abborre nr 1 .. ganska liiiten så det blev kattmat.
Jag krokar på den nya gula spinnaren och kastar iväg.. grr.. börjar gå segt att dra in.. jävla vass tänker jag.. men hmm.. vass brukar inte sååå ofta kämpa emot när man vevar in.. men tänkte väl inte så mkt mer på det.. men när linan är längre in och det plaskar till så .. hmm.. en gädda alltså.. första någonsin och på en spinnare för abborre?
Sen börjar även flötet på metspöt att gå under vattenytan.. jaha.. och upp drar jag och där var lite mer kattmat.
Gäddan blir av med huvudet och slängs i en påse.. jag retas lite med nettan och tycker hon ska kasta lite med den spinnaren jag fick upp gäddan på. Okej då får jag till svar! Tar väl ca 5 min så plaskar det till där borta där tjejen står och jag frågar vad hon fått.. en gädda till svarar hon.. haha.. på samma spinnare? Som fortfarande är för abborre?
Den här saken blir inte av me huvudet på en gång.. haha.. men "jag berövar den livet" för att inte låta så grov i mun. *garv* man får väl ta hänsyn till alla dessa vegetarianer i världen =P
Fiskar väl drygt en 40 min till efter det.. sen bär det av till Barnarp och nettans pappa och fruga. B-I har sedan länge lovat att rensa gädda om vi någonsin får någon.. så nu skulle hon få .. haha. 2st dessutom. Inga gammelgäddor direkt.. men ändå gäddor. =)
Gimli studsar och grejar när vi kommer, glad som han blir.. men tycker det luktar skumt i påsen.. sötispojk!
Får kaffe och midsommar-tårta..väldigt gott. *tack*
sen börjar B-I rensa och fjälla våra gäddor.. *tack för det oxå*  sitter och pratar och skojsar en stund sen beger vi oss hemåt vid 22-tiden.
När vi kommer hem rensar jag dom 2abborrarna vi fick.. Kajsa ♥ kan inte vänta så hon står jämte mig på diskbänken och dregglar.. det bästa hon vet är rå abborre .. =) så hon blev lycklig igår ...
ja, det var väl gårddagen det...



midsommar 2007

såhär var min midsommar 2007 ...
jag och min älskade fästmö ♥ bestämde oss för att tillbringa midsommar hemma. Vi hade inga direkta andra alternativ som lockade speciellt mycket , så sillen, färskpotatisen, gräddfilen, jordgubbarna, glassen och äggröran stod till mitt förfogande att tillaga.






Vid 19-tiden kom våran kära granne gunselunsan och drack öl och kollade på 2 hela filmer med oss.
Gudars i min låda .. man fick sig några goa skratt när man såg "allt om min buske"
Den rekommenderas s t a r k t...
Nu ska det fortsättas att drickas mera öl.. trevlig midsommar på er!!



det blev ljud

åkte och hämtade ljudet när tjejen slutat jobbet. Jädrars i min låda. Snacka om att man är nöjd Riktigt finemang blev det. Så nu poppas det kan jag lova.
Passade på att åka till Ica när vi ändå var i bilen.. köpte 4burkar sill *asg* MUMS! färskpotatis.gräddfil&vitlöks-baguetter. Kom på att vi bara har ca 8öl kvar från plattan vi fick av tony da man. Vart fän har dom andra tagit vägen då? *oops* Nettis frågade om han hade nån mer platta till salu, men det såg lite knivigt ut på den fronten. Attans bananer. Nettan får inte dricka några öl helt enkelt utan jag får ta dom som är kvar.. så får det bli! ;)
Tog en liten åktur senare på kvällen, rastlös som jag blir! "råkade" bli samma sväng som safari turen.. HAHA.
världens sötaste lilla föl spritter runt där i en hage.. jädrars va söt den va!
Längre fram kommer vi till en annan hage där det går massa kor... och det luktar ko-skit utav bara attan, men inget hindrar min tjej, hon stannar och börjar prata med en kossa som stod ca 3 meter från den övriga klungan:
- Heeeeej, är du där alldeles själv? *ASGARV* Det är nämligen så att min sambo tycker att kossor är dom finaste djur som finns! *host* och här har vi 2katter och 4kaniner liksom? hmm.. men jag vägrar bli nån bonn-mora.. =D


Vadå söt...




en dag som alla andra..

ja.. kan nog inte beskriva det bättre. Nettan♥  har jobbat och jag har grejat här hemma.
När älsklingen slutat åkte vi direkt till A6. GIck runt där en sväng och jag köpte smink på kicks, mitt var slut! Så nu behöver man inte oroa sig över det mer. haha.
Tog en sväng in på IKEA oxå, skulle kolla efter en spotlight lampa, men hittade ingen tillräckligt snygg så det sket sig.
Pep iväg till zoo-affären, men hör och häpna, köpte inget där heller .. =P
Väl hemma åt vi lite mat och sen kom grannen en sväng för att kolla in det svarta gruset i akvarierna. Var nog det första någonsin som vi var överrens om.. att det blev snyggt.
Tog en "safari-sväng", var attans gott väder + att ninerna behövde nya grenar att gnaga på.
Älskling ger sig ut i skogen och river ner en gren. Bilden blev lika lustig som det såg ut  *asg*
Imorrn kommer ljudet jag köpt till datorn *hoppa och studsa* Creative 5.1 Surround blev det. Tjolahipp!
Nu har tesan slut på  ord...


vart är nettan? +svart grus.

Jag förstår inte hur mina pissar kan ha blivit som dom har. Det är helt sanslöst hur mänskliga dom är!! Ni som har träffat dom flera ggr och ja, även du som levt med mig.. vet ju hur dom är.
varje dag kl16:10 flyttar Saga och Kajsa sig till hall-mattan och tittar på dörren för dom vet att mellan 16:10-->16:25 så kommer nettan. Det är samma visa varje dag. Helt sanslöst. Hur kan dom känna på sig vad klockan är liksom? Förstår inte. Men attans vad charmigt det är. Det är mina söt-tjejer det! *love* ♥♥



Dagen annars? .. jodå.. varit fullt upp. Kaninburar har rengjorts helt. Det har tvättats och det stora akvariet har äntligen fått sitt svarta grus. Attans bananer vad snyggt det blev + lite mera växter! Tjolaho!



Igår var det middag hos mamma ♥ kl 14. Fick sill och potatis *mums* till efterrätt var det jordgubbar&vaniljsås äckligt gott var det. Hmm.. kan man säga så? Äckligt gott? .. Äsch.. det var VÄLDIGT gott iaf! Tack mamma!!
Oj, höll på att missa.. men vi fick kladdkaka till eftermiddags.kaffet sen oxå! Sablars! riktigt mums var alltihopa. Plus att "mamma-saknaden" minskat liiiiiite iaf. Men den kommer nog snart igen.. som den alltid brukar ;)
Älskar dig mamsen!



nämen ojdå.

får väl börja med att berätta om fredagen i korta drag. Eftersom det var som vilken dag som helst så hände det inte värst mycket. Nettan jobbade till 17,åkte sen en sväng och handlade lite .. behövde rengörings-grejs till akvariet och sådär. På djurmagasinet hade dom marsvins bedömning? =/ och vad bedömer man hos ett marsvin? blev lite fundersam där bara.
Kvällen avrundades med en "safari-tur". Ja, det är möjligt att vi är knäppa, jag och min fästmö ♥. Men vi åker iaf en special designad tur vissa kvällar och kikar efter rådjur och andra vilda djur. *garv* när man berättar det så här, så låter det helt sjukt, men så är det iaf. PLUS att det är sååå fint där och många kort blir det.
Men vi hade lite otur igår..när vi kommer till en stor åker så är bonnen ute och gödslar precis där. och jävlar i min låda vad det LUKTAR starkt och nästan fräter i näsan. Jag fick hålla för näsan, och nettan höll på att köra av vägen då hon skulle hålla för näsan samtidigt som hon körde bilen. *asg* lustigt värre blev det.

Väl hemma blev det prat med mammsen ♥ i tele som tyckte det skulle bli jättemysigt att vi kom och hälsade på henne på söndag. Var längesen vi var hos mamma Kristina nu. *sakna*

Kvällen avslutades med en film "Underbara älskade" . Det var en sorglig film, men bra!!! sevärd! + att Michael Nyqvist inte är dålig i många av hans filmer. Duktig pojk!


en liten blomma&svart sand

har varit en slö dag.. inte hänt nåt vidare mycket.
suttit vid datorn och grejat med hemsidan en hel del och ÄNTLIGEN fått det till att fungera när man ska kommentera i bloggen och nu funkar det,  så nu gäller det speciellt för anna och freddie att kommentera jävel, för ni ligger lite efter ;)
kärestan ? har så ont i sina fötter .. hon står ju upp hela dagarna på jobbet och har nu jobbat 12timmars pass i 3dagar, stackars liten. Och inga bekväma arb.skor har dom heller, träskor liksom .. pyttsan. Dumma företag. Tacka vet jag våra fina stålhätteskor på IKEA *skratt*

***

Idag införskaffades det nya svarta gruset till "lilla akvariet" .. blev snyggt... Ja, du ser ju på bilden.. =)
     
  

                                                                                            duger det? =)

***
När jag åkte förbi a6 så kände jag att jag måste köpa blommor till kärleken min, var länge sen hon fick blommor av mig..
Älskar dig såå!!




dumma vätterhem

får väl börja med att säga förlåt till min före detta bovärd K :P men just nu tycker jag inte om vätterhem.
08.10 imorse börjar den lilla äckliga pojken att klippa gräset och självklart vaknar man. Trevligare saker har man ju faktiskt vaknat av + att jag somnade inte förrän ca 4. och neeeeej jag satt inte vid datorn hela natten, det var faktiskt värmens fel att jag inte kunde sova plus min sambo oxå.. hon låg där och fäktade med armar och ben och skrämde mer eller mindre livet ur mig när hon slänger upp sin arm rakt i min pocket-bok som jag ligger och läser.. dessutom handlade den om en snubbe som var kannibal, så då hoppade jag nån meter upp i luften =P
men du är söt ändå frugan min. *pussa på*

***
börjar dugg-regna lite nu *hoppar och studsar* jag behöver faktiskt ha lite vila nu från värmen =/, snälla du, där uppe, bara 1 dag eller 2. Massa regn? har vi en deal? ... som vanligt får man aldrig några svar från den där..

det är väääldigt varmt

                                                                                   
                                                                                   <- innetemperatur ->

nytt i håret

fick lite halv panik när jag såg hur tråkig hår-färg jag hade.. så när jag ändå var på Eko igår så köpte jag ny sling-färg. blev riktigt bra faktiskt.. måste bara platta håret oxå.. la mig med blött hår igår och ni som känner mig vet hur jag ser ut dagen efter då .. haha. Blev bra iaf! Tack älskling för hjälpen i 3timmar ;)



***

Köpte en liten present till flickan min igår. Hon är ju besatt av Anki. Den där ankan i anki och pytte.

        tyckte hon var söt  *fniss*

***

Imorrn kommer han hit från Nässjö som köpte mina grodor..han hade lite svart grus till mig.. eller alltså till akvariet då :P snyyyyyyggt med svart grus. ;)
fick mera fiskbebisar inatt.. *suck* nu börjar det verkligen bli fullt .. nä.. nu överdrev jag.. men det börjar bli mycket fisk.. men alla bebisar överlever väl inte.. brukar inte vara så iaf =/ tur vi har köpt ett akvarie till.. *host* jaaa, jag veeet, jag är knäpp.. men denna gången var det bara ett liiiiitet akvarie så ynglen slipper käkas upp hele tin..

    

***

uppdatering sker ikväll på nya hårfärgen, för anna är ju så jävla nyfiken..  ;)

***

eftersom vissa personer är så nyfikna så kommer det här nya bilder på slingningen :D

   
- Nå.. blev det bra? -

anna&linda

det första jag måste tillägga är att Anna och Linda har gift sig! .. så nu är dom riktiga frugor *ler*
GRATTS TJEJER!!
och snart kommer eran lilla bebis oxå.. för linda är tjock =)

igår kväll tog vi en fisketur.. blev i vättern. men varför och åter varför nappar det aldrig i denna förbenade sjö? för kallt? för varmt? eller blir jag total dissad av fiskjävlarna? =P vad tror du?
Blev några kort iaf.. jag ser ut som jag vet inte vad.. men vad gör man inte? haha..
Familjen And kom oxå.. attans vilka små söta dunbollar till bebisar.

***
OBS OBS OBS! Bilden på maskarna är enbart från nettan till troppen =D


                                
                               

första doppet..

då var det avklarat första doppet 2007 och hör och häpna i vättern!!
Var inte menat vi skulle ta där först.. åkte först till Västersjön, men hittade inget bra ställe att ligga på.. efter vi kört runt sjön ett tag åkte vi vidare till Roberga sjön, visst tänkte jag.. varmt och skönt., så ut med handdukarna och av med kläderna.. och så la vi oss ner..

Hinner inte ligga så lång stund förrän det kommer nån kvinna med 5 tjejer i 12års åldern som börjar bada och ha sig MEN helt plötsligt ropar kvinnan till: -Neeeej, fy sjutton, det är en orm!!!
Alla börjar titta åt hennes håll och nästan precis nedanför hennes fötter ser man nåt litet orm-huvud som guppar upp och ner.. en ettrig jävel som ska bitas! Med hjärtat i halsgropen sätter jag mig halvt upp och nån gubbe som oxå var på stranden hittar en håv och försöker peta in ormen där i och går sedan iväg och slänger ner ormen i sjön.
JAG HAAAATAR ORMAR!!! Visst, gubben sa att det var en snok för den var gul på huvudet.. men nähä nej, spelar ingen roll om det är en ofarlig orm eller inte.. äckliga jävlar.. blääää.
Försökte slappna av igen när ormen var borta men det gick inte och det stod helt still i luften.. gick knappt att andas =/, så då fick jag panik för det.
Svettiga och danna åker vi vidare och hamnar då på vätterstranden i Huskvarna. Visst det var lite folk, nä, det var ganska mycket folk, men men, åtminstone ingen jävla orm tänkte jag =P bara det liksom!! plus att det vindade mera så man kunde andas.
Efter ett tag blev det outhärdligt även där i solen så jag övertalar kärleken♥ att bada med mig
(nettan är en RIKTIG badkruka), hon tvekade la en stund men hängde med ner till vattnet iaf .. bara det var ett framsteg.. haha.. men efter ett tag så doppade hon sig till och med. Det var väl synd att säga att det var varmt i vattnet, men en skön svalka blev det.. =)


Varnar för att bilderna inte är dom snyggaste men ändå! *garv*
Tänk på att man ligger och solar och precis har badat, man är inte världens babe då ;)


         
  älskling          jag *asg*         inte bränna sig       ett måste
                                                                                               













jag kan bara inte förstå..

har precis kollat på dokumentären om Prinsessan Dianas bil-krash som sändes på engelska kanal 4 i förrgår.. den hette: Diana The Witnesses In The Tunnel .
Det är inte upp till mig att avgöra kanske men jävla paparazzi säger jag.. tycker det är delvis deras fel.
Hade dom inte jagat Diana den där kvällen så hade heller aldrig chauffören varit tvungen att gasa för att skydda Diana från fotografernas blixtrar. Man kan ju inte bli annat är förbannad!! Det handlar om några foton, är det värt att en människa ska behöva sätta livet till för att ni jävlar ska behöva få ett bra foto för att tjäna pengar?? *förbannad*

***

En annan väldigt upprörande sak.. du eller ni som kidnappat 4åriga Madeleine McCann!!
Vad är det för mening? Vad har ni för avsikter? Förstår ni inte att ni från dag 1 har förstört den här lilla tjejens liv. Hon kommer aldrig någonsin bli sig själv igen.
Förbannade patrask!!

image2

jag klagar inte..

 det är bara det att det är så helvetsius varmt.. takfläkten går på högvarv, golvfläkten går på högvarv.. men tror du att det svalnar av ?? neeej.. det gör ju inte det. Jag säger som Tony:
 I sån här värme ska man antingen ligga på stranden och sola, eller så ska man vara inne och dricka kall öl...
Det finns bara dom två alternativen.

Snart är det tvättid.. sen kommer flickan hem.. blir nog slött idag.. vi har inget inplanerat iaf.
Imorrn och söndag blir det Västersjön ..måste få lite färg nu.. tycker inte om att blända folk när jag går utanför ytterdörren ;) kanske blir årets första dopp oxå? ja, jag vet, jag är väl liiiiite badkruka då..

det sket sig...

trodde aldrig jag skulle hamna här med att skapa en blogg, men det sket sig så att säga...

RSS 2.0