Wängefors gör glukosbelastning.

jahopp.. då var det dags för glukosbelastningen imorse.
Var faktiskt inte så hungrig som jag trodde jag skulle vara fick ju inte äta nåt sen 8 igår kväll.
Däremot var jag törstig som fan.

Kom dit, drack detta omtalade, piece of cake!! tyckte inte det smakade nåt illa, eller var nåt äckligt.. var som sockerdricka utan kolsyra.. svepte allt rakt upp o ner.. =D
Efter de berömda 2 timmarna o dom stuckit mig i fingret igen fick jag veta att värdet var lite för högt, ska göra om det nästa fredag igen och se om det är bättre, annars håller dom lite extra koll på sockervärdet under resten av graviditeten.

Åkte sen till en kompis till mig i Nässjö o hälsade på .. fikade lite, tjötade o sådär. var kul! :)


Nu är det slötime i soffan.. imorrn kommer mini wänge, ska vara lite barnvakt så hans föräldrar får lite gjort i sitt nya hus :)

just det.. hade fått ett brev från skatteverket när vi kom hem från Nässjö.. nu har det gått igenom att man bytt efternamn, så nu heter man Wängefors i alla register :)

Bosse o Berit

Jahopp.. då sprider vi  ut att 2st gulbukade vattensköldpaddor är till salu! Priset är bud!

Komplett med allt!

Annons finns här: -->
http://www.blocket.se/jonkoping/2st_gulbukade_vattenskoldpaddor__komplett_25535853.htm?ca=17&w=1

vecka 28

Då inleder vi v28 idag, vilket innebär 7e månaden! Gosh vad fort det går! =) inte mig emot, men tycker inte det var längesen min mamma fick veta o då var det v 7 ...

krångelnatten var nog en "kul grej" för nu har den hållt sig lugn.. eller lugnare! Knasar sig på nätterna, men inget jag vaknar eller hålls vaken av! sötnöt! Så än en gång hade fru Widell fel! =P o du.. man skrämmer inte mig så lätt :)

denna helgen är det jobb som gäller för min del.. jobbade frekväll/lörd.dag. Ska iväg o jobba ikväll oxå plus imorrn.
När jag jobbade igår bakade min fru 97 bullar, perfekt! :D
Sen åkte vi direkt o spanade in Ida o Mojjes hus.. flyttlasset gick igår! Blir snyggt!! Men skulle aldrig vilja städa det där själv.. huvva!

Dags o fika lite ;)

krångel.

är det nu det ska börja krångla? att man inte får sova o allting är bökigt?

tog 1,5tim o somna igår (00.30)..
sen vaknade jag två timmar senare av att det var varmt, bökigt o allmänt krångligt allting o den där saken i magen hade sitt spinningpass! (02.30)
Nästa gång jag vaknade var det dags för kissepaus! Tar 45 min o somna om..
sen vaknar jag igen.. då var det nettans alarm. (04.46)
Somnar om när hon låser ytterdörren o åker till jobbet (05.30),
sen fick jag nog sova till 9, men sen var det bara att gå upp vid 9.30 för att man måste hinna platta håret innan man ska få besök.. så jädrar i min låda vad trött jag är!! uscha o fy!
Kan inte den där krabaten bara komma ut istället för o krångla, men vill ju inte den ska komma ut nu heller! det var nog bara en krångelnatt helt enkelt! :)
tur man inte jobbar förrän kvällen imorrn o sen hela helgen! Jippie!! *not*

26+6


yes

wiha! Karet är nere i vardagsrummet o jag är supernöjd! men ooooj vad mycket det har varit att ordna med .. först tömma allting o jaga runt på fiskarna.. tog 4timmar!
Sen kom snälla Tony med kompis o bar ner karet plus möbel! *pussa* , sen fika! ;)

efter det blev det åka o köpa födelsedagspresent till systerdotter, hittade Hello Kitty påslakanset till slut.. på BR, 279kr.. rån!!!

Hem o sätta igång med att fylla upp karet igen med inredning o vatten o allt.
men som sagt, nu är det klart! Prima prima!

***

Imorrn ska vi till min kusin o hälsa på .. plus få lite bebis-saker, bland annat ett babyskydd! ..
sen vidare till syrran på kalas.. stora systerdotter fyller redan 7 år!! Gosh! ..

måste äta.. vansinnig bebis!!!

donnerstag!

torsdag, torsdag torsdag, till kl 15.30, sen slutar jag, o jobbar inte igen förrän nästa helg! Wihooooo!!
Kommer dock ha fullt upp ändå, om det går som planerat flyttas det stora akvariet ner till vardagsrummet på lördag.. så jag kommer ha fullt upp att få i all inredning, fiskar, växter o framförallt vatten! 600liter ska i igen! Men det ska bli kul.. plus att jag vill ha det gjort innan jag blir för tjock eller inte orkar! Sen tänkte jag vara smart o göra det nu när jag har så många dagar ledigt! :)

Väntar däremot besked av en "fisk-idiot" (jag kallar dom med samma intresse för akvaristik så) om han kan hjälpa till, sen skulle han kolla lite om han kunde ta med några starka karlar. Kan han bara komma själv får det bli nödlösning nr 2, som är två av bröderna wängefors! :)
Jobbigast är att jag inte kan vara med o bära själv, bara sitta o se på när dom tappar det i trappan.. *snyfta* .. o där försvann mina investerade 14.000kr ... =/ nej nej.. kommer inte tappas! inte då!!

Måste ordna lite på övervåningen inför nedkomsten av plutt.

Angående denna plutt, helt hysterisk!! Samma visa varje morgon mellan 8-10, samma visa varje kväll mellan 21.30-22.30..alltid dessa tider o alltid såna extrema kullerbyttor o sparkar, hela magen skakar .. galen bebis!! Till o med katten börjar reagera om hon vid någon av dessa tider ligger på magen o får en kick, ställer sig upp o tittar konstigt på magen! :) söt!!


grattis syssling!

Grattis lilla syssling som blev mamma vid 8.30 tiden imorse!!
En liten tös som inte längre ville stanna kvar inne i magen.. 7 februari skulle hon egentligen kommit, men tittade ut redan nu! :)

Puss

en vanlig söndag.

Då var det söndag o jag jobbar??? jag vet, få inte ihop det.. känns som det är tisdag idag! .. men det är ju bara att vänja sig, men det var evigheter sen jag jobbade helger..*suck* jeje.. man står väl ut 2 månader! =P

Just nu surfar jag runt lite o dricker kaffe! Sen har vi bestämt att vi ska se film.. det är sånt man gör på söndagar, så ja, det går rätt bra o jobba :)
när jag slutat blir det fika hos peter .. har nog inte träffat han o susan sen dom gifte sig.. hmm.. o det är längesen.. i somras tror jag.. ooops.

Igår var vi i dom dyra men attans roliga affärerna, babyproffsen o 1 klass. Funderade ett tag på att rafsa åt mig en massa saker o ta springnota.. haha..
I alla fall så var vi där för att ordna med barnvagn.. vi hade spanat in oss på en på babyproffsen, men ville kolla lite andra alternativ.. blivit tipsade om babytider, skulle ligga uppe på Dalvik.. Nettan hade ringt o kollat tider o sådär så vi åkte igår.. kommer fram, ser skumt ut.. men går o plingar på , ingen öppnar, plingar igen, ingen öppnar.. hmm.. plättan ringer men ingen svarar.. hepp skit i det då!
Sen såg jag när vi kom hem att dom bytt adress o nu har sin butik på Torpa.. hahhahah..sorry!

Åkte vidare till 1Klass.. visst, fina vagnar, men ingen som gick upp mot den på babyproffsen:)
Vilka inlägg jag kommer få av vissa söta läsare av följande mening: 
vi vill inte ha en vagn med svängbara framhjul :)
det må vara praktiskt, jättesmidigt o superbra, men det är fult o vagnen ser knäpp ut! Sorry!! Tur är att jag o frugan är överrens hur vi vill den ska se ut iaf :) mycket tur.. hjälp vad tjöt det hade blivit annars :D men som vanligt är vi överrens.. utan diskussioner!!

Till babyproffsen.. hjäääälp, massa par borta vid barnvagnarna.. tror vi var sammanlagt 5-6 par som gick runt där o körde barnvagnar o monterade ner o fällde upp o tog bort o la tillbaka o höll på .. alla med magarna i vädret! :)
Valet var dock inte så svårt, det blev den vi hade spanat in oss på sen tidigare, dock en 2010 års modell.
En Crescent Classic 2010, ska hämtas ut 22a mars! :)

Uppmanar nu ännu en gång Camilla Widell att uppdatera sin blogg! 27 november senast??? Skärpning ;)

o så går ni inte in här o smygläser utan att kommentera inlägget.. =D


tisdag.

Har varit skönt att vara ledig över nyår.. välbehövligt för batterierna. Börjar bli sådär trött igen! O lite klumpig! ;)

Men nu är jag på jobbet.. och det absolut bästa är min kära laptop jag köpte på mellandagsrean, den åker med hit.. så nu sitter jag o surfar runt lite med en kopp kaffe.. prima!

Har varit mkt planering o liknande inför bröllopet så vi har varit så osociala mot folk, så denna veckan blir att ta igen en del fikande stunder! :) Plus att om jag känner "vissa" rätt, så är det skvaller dom vill ha... haha..
Idag är det fika hos Josse som gäller.
Imorrn kommer Åsa o sen ska vi till Peter på söndag..

Trettondagsafton imorrn, vilket innebär att även "vanligt" folk är lediga.. tycker vi om. Till o med jag är ledig.. ända fram tills lördag! .. nytt schema från o med årsskiftet så nu är dom lediga helgerna borta.. o man jobbar istället varannan helg.. men det går nog bra i ca 1½-2 månader... sen ska jag hem o ha havandeskap! OM det går igenom får jag väl tillägga! ;)

Ha det gött!

Fru Wängefors.

Äntligen får man skrika ut till världen att man har gått o gift sig! :D
Ytterst få utvalda har vetat att detta underbara skulle ske på nyårsafton 2009 ..
Runt klockan 18 sa vi Ja till varann o växlade åter en gång ringar o lovade att älska varann i nöd o lust! ♥

Efter vigselcermonin hade vi bokat bord på Mäster Gudmunds källare tillsammans med våra vittnen.
God mat o dryck.. drycken för mig bestod av Ramlösa :) , satt där i några timmar innan vi o våra vittnen skildes åt.

Vi åkte vidare till Hanna o Klas i Tenhult o firade in det nya året vid 12-slaget!


Tack Fia o Gunilla för att ni ville ställa upp som vittnen.

Sen måste jag även tacka släkten Wängefors för fint mottagande :)

Självklart går det största tacket till min underbara fru!! Tack för att du är min.


****

Eftersom vi gifte oss i hemlighet har ingen i familjerna fått veta förrän idag, då övrig släkt o vänner oxå fått veta.. det var idag det publicerades i både Ulricehamns tidning o Jönköpings posten!

Telefonen har gått varm o smsen har flödat kan jag säga!!!

Alla wängeforsare har varit här o gratulerat, så det har varit full rulle.. inte varje dag det kommer 12 wängeforsare o plingar på dörrn :)
Det finaste med denna dag stod svärfar för: Grattis o välkommen in i familjen Wängefors!




RSS 2.0