det blev en hampus.

Veckan som har gått har bara varit jobb, jobb och jobb. Tror inte jag har gjort ett smack förutom att jobbat. Iof, vi har grejat ganska mkt i trädgården oxå. Men nu är det helg.. äntligen!! =)

Idag har vi varit hos Ida och Mojje och träffat deras 3dagar gamla son, Hampus. Guuud, dom är söta när dom är så jädrans små. Visst dom är söta när dom är några månader oxå, men det är helt ofattbart att allting kan funka i den lilla, lilla kroppen.
Han kom i onsdags, på Idas födelsedag *grattis igen* så nu har mamma och son samma födelsedag! *ler*
Skojar du att man blir sugen på att skaffa sig en liten kotte själv nu eller????? Har velat ha barn sen jag var 15, och jag har "hållt mig" i 12år så jag tycker jag är duktig ändå! .. haha.
Han var verkligen jättefin den lille plutten!! En egen tårta hade han oxå --> Välkommen hem Hampus, stod det på den. Goding! Är så himla glad för eran skull Ida och Mojje!!! Puh, nu blir jag tårögd här..

Av respekt till föräldrarna kommer ingen bild på underverket.

Mammas dag.

Idag är det morsdag, puss på mammsen min
Vi är nyss hemkomna från u-hamn, varit där på lite morsdag fika. Familjen Claesson, jag, nettan o mormor.
Satt ute i trädgården o mumsade, var riktigt skönt väder, fast det blåste lite emellanåt.
Mamma blev glad för sin lilla morsdags present, vi hade köpt en "brylé-brännare" och efterrätts skålar. Det var något som hon hade på sin önskelista.
Efter en stund fick som vanligt barnen myror i rumpan så någonting var tvunget att hända, så vi spelade lite fotboll, eller njae.. barnen och deras mamma spelade fotboll, jag var som vanligt paparazzi *ler*
känner du igen dig fredrik? eller anna? *skratt* jädrans knasbollar är vad vi är..

Helgen:
Fredag: Gjorde inte ett smack, sov en stund efter jobbet, eller ja, typ 3 timmar då. Vi var trötta!
Lördag: Gjorde desto mer, var o handlade mat på willys, var på silvan o köpte maskrosupptagare o en till trädgårdsslang, kollade Eurovision på kvällen o drack öl o åt godis.. Har ingen kommentar till Charlottes placering.
Söndag: Slöade lite på f.m sen bar det iväg till uhamn, snart teve ---> sanningens ögonblick.



kalas.

det har varit kalas för kära ottopotto, han verkade bli glad för det han fick =)
av syrran fick han en platt-tv som dom ska ha i sovrummet =P det har han tydligen tjatat om länge, men inte fått igenom, men nu vill aldrig barnen se samma som cissi o otto så då får det bli en teve till .. *fniss*
kalaset var mysigt, god mat och dricka.. jaja, det fick bli cola för min del, för jag körde och nettis drack öl och baileys =P det var säkert gott. Ölen iaf.

Veckan för övrigt har varit jobb, grejat i trädgården lite smått oxå.. idag har jag klippt gräset och vattnat och slängt på mera gräsfrön. Det har faktiskt tagit sig riktigt bra på ena sidan på framsidan, men den andra sidan vill sig inte riktigt *grr* solen når liksom inte fram ditt för taket på huset, men skit i det, blir nog bra det oxå!

Annars händer det inte mye.. om 1timma är det schlager, vet inte om jag orkar se hela, men jag måste ju se Charlottes uppträdande iaf.. sen får vi se om jag deckar i soffan eller inte. Är man schlager flata så måste man ju trots allt se eurovision.. så det så!

det skönaste av allt är att det är fredag imorrn och jag slutar 12.30 LOVELY.

that's all.. puss



..

senast jag skrev skulle vi sola.. vilket vi oxå gjorde, attan vilket "lä-hål" vi har på våran altan... jag svettades som en sork och sprutade vatten på mig själv hela tiden, medans nettan frös till så fort det kom en liten vindpust. hahaha.
Eftersom vi var så jädrans duktiga och smörjade in oss så blev det ingen solbränna som direkt syns =/ och bilder på oss i bikini kan ni glömma =P

senare kom ju gunilla och hälsade på.. men innan det så krånglade bilen, eller ja, den läckte kylarvätska.. och det är ju inte så överdrivet bra så i början av veckan har vi haft Tony da man's bil. Tony snäll som lånar ut sin bil till oss!! *kram*
Hämtade våran bil i onsdags..lagad och klar och överkomligt billigt. Det var en ventil på kylarslangen som var paj.. men nu funkar den prima igen.

Varit en ganska lugn vecka för övrigt, jobbar kväll.. men nu bara idag kvar *JIPPIE* sen är det helg igen.
Kl 22 är det hockey.. semifinal juh.. får inte missas!!!

Imorgon är det kalas i Romsås.. herrn i huset fyller 35..  =)

blandad kompott.

Då var snart helgen slut.. som vanligt har det gått väldigt fort.. *suck*
I fredags var det som vanligt jobb på dagen.. kvällen var lugn och stillsam.
Igår var det dags för vår-städning på gården, vi som tillhör gård 2 hade städdag, vi skulle samlas ute kl 10. Ingen rolig tid att behöva ställa klockan och gå upp för att städa, men men.. väl ute satte vi och grannarna igång, det sopades fint runt sandlådan, rabatter rensades, häckar klipptes, ogräs togs bort och gräs trimmades.. tog väl ca 2timmar. Efter det var det lite förtäring.. blev kokt korv i bröd och dricka o kaffe =) vilket var välkommet av oss alla som hade slitit.
Fint är det nu i alla fall överallt.

Vi tog en sväng till bolaget och köpte en back öl som vi kände att vi behövde ha för att klara den varma dagen.. =P
Städade av inne när vi ändå var i städar-tagen .. sen var det dusch, öl och slö-time som gällde.. började kolla lite smått på hockeyn på kvällen, men den började ju så sent.. kl 22, så jag somnade i soffan *fniss* dom förlorade ändå läste jag mig till på aftonbladet .. sopor.

Idag blir det sola.sola & sola, senare  under dagen kommer gunilla och hälsar på en sväng... var längesen hon var här nu..


  *ATTJOOOO* förpesta björkar!!!   




det blev en samsung??

jaha ja.. då har man köpt sig en ny digitalkamera, men till min stora förvåning blev det en SAMSUNG! *pff* och jag som hatar märket samsung.. inte för att jag egentligen vet varför, men jag gör det än då. Tror det än nåt gammalt tekniskt som hänger över mig. jaja, skit i det nu! Kameran är BRA iaf, alltså över mina förväntningar.. hahahha, jag tar kort på allt och inget.. så nu kan ni räkna med att det blir mycket bilder på bloggen framöver.. tss..
och fast fredrik och anna inte vill se kort på mina fiskar så kommer jag lägga upp det ändå! =P




o här kommer lite bilder som denna samsung har tagit =D


image335
image336
image337
image338
image339
image340
image341
image343
image348image345
image346
image347

det var allt för denna gång ...

helg.

då var det redan helg.. känns som veckan har sprungit iväg.. men då har jag iof vart ledig 2dagar oxå =)

Idag är det lördag...vi har varit ute i trädgården hela dagen typ.. rensat ogräs.. lagt ny jord i våra land, sådde även det vi tänkt ha i vårat lilla land.. blev så fint så! .. =P

Var en sväng på djurmagasinet och köpte lite nödvändigt.. vattenberedningsmedel och sånt.. även fiskmat. Sen åkte vi en sväng och handlade mat oxå när vi ändå var ute.. annars har det inte hänt så mycket mer idag.

Imorrn kommer Em & Monilur hit och hälsar på .. dom har inte varit här än. Ska bli mysigt!! Saknar Em massa mycket!! Vi ses aldrig längre =(


Våra djur bara ÄÄÄÄÄLSKAR att vara ute på balkongen.. till och med Lisa stumpan! Hon skuttar runt där ute så fort dörren är öppen. Söta kanin-skit!!!


RSS 2.0