Julafton 2008

Då har julafton gått av stapeln.
Den firades i U.hamn hos min kära mor.
Som alltid äter man FÖR MYCKET .
Syrran + familj, mormor, mamma, martin alias tomten och min kusin med fru Stina var där o mumsade.
Även Stinas föräldrar dök upp. Vi byter ju bara julklapp med en släkten, för 300kr, alla får skriva sina önskelistor och lämna till mamma, där lottar hon sen ut vem som får köpa till vem. Vi hade i år önskat oss presentkort på Siba för att vi ska köpa oss en riskokare =)
sen har vi ju julklapps-leken oxå, som allas vår kära Otto införde för några år sen, förklaring sker nedan.

Julklapps-leken
Från 2pers-->
Tillbehör: 20kronors klappar + 1st tärning
Tid: ca 20min

' Alla deltagare köper 2st paket var för 20kr som medtages till julfirandet på julafton.
' När leken skall starta skall 1 tärning finnas till hands
' Första spelaren slår tärningen, vid en ETTA eller SEXA får spelaren välja ett valfritt 20kronors paket ur högen, vid annat nummer på tärningen går spelet vidare till nästa deltagare.
Spelet fortsätter genom alla spelare tills paketen är slut.
' När alla paket är slut är det dags att öppna paketen och var och en går igenom vad man har fått.
 Sen börjar den verkligen jakten, ett alarm ställs på någon tid mellan 5-10min, bara personen som ställer alarmet vet exakt hur lång tid.
Man slår sedan tärningen i turordning igen, denna gång går det ju på tid, så lite tempo måste hållas.
Får du i denna omgång en ETTA eller SEXA får du välja vilket paket du vill ha, även om en annan deltagare fick detta paket i förra omgången, kort och gott, du tar det du vill ha.
Detta innebär att samma paket kan flytta runt mellan flera deltagare hela tiden och vissa paket rör sig inte alls.
När alarmet ringer får du de paket du har samlat på dig, har du inga paket får du inga, har du alla paket är dessa dina.

Ett kul inslag på julafton!

Vi fick en salig blandning av 20kronors-paket i år.. allt från en råttfälla till oboy-paket, men det är alltid lika roligt.



Var en lyckad julafton även i år, fast det var snö-löst.


Mormor & Nettan


Mamma♥


Cissi & Emma


Kajsa o Emma kollar paketerna


Cissi o barnen tar julmat


Skål!


3 generationer..


min blivande fru♥♥


Även nallen var julfin


Tomten


Julklappsutdelning


Emma fick en stol med ryggsäck


Den var poppis..


Mamma o syster


Dags för julklappsleken..


Våra "fina" vinster år 2008.
Råttfälla, Oboy, Energi-chokladkaka, multi-konservöppnare, spis-hälls skrapa

julstäd.julpynt.julfirande.

Dagarna bara springer iväg och mycket som ska hinnas med.. vi har i alla fall hunnit med att julstäda, julpynta och köpt alla klapparna.
Så nu är det bara 2dagar kvar att jobba oxå innan man får fira jul. Det är min kvällsvecka, vilket känns lite surt då jag slutar kl 23 dagen innan julafton. Men förhoppningsvis kommer det ut lite komp :)
Alltid dagen innan julafton brukar vi träffa Nettans syskon och äta och mysa lite tillsammans.. men det blir inget för mig i år, och Nettis vet inte när hon slutar heller på tisdag.. förhoppningsvis före mig iaf så hon kan nog åka dit en sväng.

I fredags hade vi julfirande på jobbet, fick tomegröt o skinksmörgås till frukost.. gott =) och så fick vi den årliga julklappen, i år var det en nyttig-drink-mixer, ska tydligen ha legat runt 1200kr på Mediamarkt så tack IKEA .. =P

Senare på kvällen åkte jag o Nettan till Monika o Frippe i stan.. dom fick ju en dotter för 3veckor sen.. lilla Molly. Ack vad liiiten.. man glömmer hur små dom är. SÖT! Har Frippes mun ;)

Igår bytte vi julklappar med pappa. Var hos syrran och bytte.. barnen fick sina av morfar och jag och syrran gav våra till pappa. Barna fick bland annat ett Twister spel, vilket helt klart uppskattades.. bilder finns nedan ;) måst säga SNYGG stil syrran ..
Var mysigt! :) Fast jag inte har minsta julkänsla.. men men.. den kanske smyger sig på?

Passar på att önska er alla en riktigt GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!








IKEA-galan 2008

Då har det varit IKEA-gala! =)

Måste säga att det var riktigt lyckat!! Trodde dock inte att det skulle vara så roligt som det var utan var inställd på att åka till krogen efter vi hade ätit.. men så blev det icke. De flesta åkte till krogen däremot, men vi var iaf 3st kvar från min avdelning som förgyllde kvällen :) och ensamma var vi ju inte.. drygt 200pers till .. haha.
Dansade för fulla muggar, jag och Ralle buggade flera ggr på kvällen *skratt* inte för att det var någon vacker syn och jag hoppas inte någon förevigade dessa danser.. men ja, kul var det!!
Sammanlagt var det nog 386pers som hade tackat ja..

Tack alla för en trevlig kväll!! Speciellt ni på GO!











.

Har säkert hänt massvis sen jag skrev senast, men det har varit fullt upp..
Har iaf fyllt år.. wiha! .. 27år..
Födelsedagen firades här tillsammans med kära syster ♥, vi bestämde att slå ihop våra födelsedagar i år, då det bara är 3dagar mellan oss, eller nja.. det är ju 6år mellan oss, men vi fyllder tätt .. jaja, ni förstår :)
Blev ett mysigt kalas!!
Sen va jag o nettis på julskyltningen på stan, den kunde la dock kvetta.. var inget kul alls.. men vi köpte en julklapp till Hampus och varsin donout.. det var det =P

Mycket som ska ordnas nu innan jul. Nu har vi iaf bestämt oss för vart vi ska fira...
Mamma och Nettans pappa har "samma tider" på julafton och det går ju inte att klona sig, så från och med i år har vi bestämt oss för att fira jul vartannat år hos familjerna. Så i år börjas det med jul hos min mamma.
Nästa år firar vi i Jönköping. =)
Förmodligen blir väl nästa jul mer intressant .............

På lördag är det den årliga IKEA-galan.. temat, varför ska det vara tema?? är "Glitter o Glamour" .. borde passa mig som handen i handsken men det gör det då icke!! tycker inte om detta hära med teman och grejs.. många som ska bojkotta det har jag hört.
Ska bli riktigt najs iaf!! Dock går vi på det redan kl 14.. puh.. hur ska man orka.. det gäller att inte halsa de alkoholhaltiga dryckerna, för då kan det bli en tidig kväll =/

Strumpan ♥ var på personalfest igår.. dom skulle till "en italienare o en grek" det var nog lyckat tror jag för faaan vad hon kackla när hon kom hem.. =D men när hon väl lagt sig i sängen blev hon tyst.. PANG så sov hon.. =) .. as usual när törnrosa lägger huvet på kudden.. =)
Smart av FG att lägga deras julfest på en torsdag då det är jobb efter, då brukar det bli ganska städat o lugnt.. men det har väl sina orsaker.. dessa ost.packare har dock inte alltid varit så oskyldiga på sina julfester .. tji.
Ja, hon var lite trött o sleten imorse.. =D

RSS 2.0