seg

oj oj oj.. det går längre o längre mellan gångerna jag bloggar, jag måste skärpa mig!! Jag skyller på Wille! ;)

Igår var jag hos farbror doktorn med plutten. Han åt inte på 14 timmar o bara sov. Ville bara sova o sova o sova. När jag la han vid tutten gallskrek han o slog o fäktade o hade sig och ville absolut inte äta! =( jättekonstig var han. Sov hela kvällen o natten, men vid 3 var jag tvungen o pumpa ur för det var överflöd :) Tänkte då att jag provar o ge honom flaska o tack o lov så tog han den o åt 120ml, men då var det 14 timmar sen föregående mål.
Dagen efter ringer jag läkarn o förklarar läget o får en tid. 2 timmar innan vi ska åka accepterar han bara sådär att äta från tutten igen o han börjar bli "normal".
Läkarn kollade urinprov, hjärta o lungor, allt lät som det skulle och han blev mer o mer sig lik igen.

Idag är han precis som vanligt! ..
Dom kunde inte säga vad det var/är, möjligt att han har någon infektion i kroppen, o då är första dygnet värst.
Han har börjat dreggla så förbannat så jag misstänker väl tänder, men det är i så fall väldigt tidigt! Han är bara 2månader (imorrn) .. men syrran fick sin första tand när hon var 8 veckor.. så det finns väl i generna kanske? :)

I helgen är det midsommar, ska ätas sill o färskpotatis.. vet inte om jag vågar ge mig på jordgubbarna?!? Hans mage kanske inte pallar det.
Det ska bli mysigt med lite långhelg med min underbara lilla familj! Älskar er så!!

helgen. .... som varit.

märks det att jag inte har så gott om tid? Bloggar om helgen som varit när det är onsdag o nästan ny helg! :D

I alla fall så åkte vi en sväng till mamma i lördags! Wille var mormorsugen o mormor är ju alltid Willesugen! :)
Va där vid 15-tiden. Fikade, myste o tjötade.. Wille charmar mormor totalt.. han är ju så "stor" nu.. flinar o jollrar o håller på, så mamma skrattar som en tok åt han hela tiden! :)

Klockan 19 kom herr M (som alltid, varje lördag kl 19) ;) vi åt nån god gratäng mamma hade gjort.. kollade lite på fotbollen o vid 22 tiden lämnade vi Ulricehamn o körde kosan hemåt! Då var vi hyffsat trötta alla tre.
Väl hemma fick Wille pyjamas på sig o sov sen sina 5timmar innan första matningen! Duktiga pojken!!

Denna helgen blir det lugnt.. jag ska se bröllopet på lördan, så hela dan försvinner väl! :/ sen på söndag är det dags för Romsås.. dom längtar efter Wille så där borta så vi ska åka dit en sväng på 3 kaffe har jag lovat!

Annars har jag tänkt o sova så mycket jag bara kan för jag är så jävlans trött (igen) han har haft en natt med gallskrik (igen) så det har inte blivit mkt sömn, 2timmar har jag sovit så det är lite pömsigt idag. Kan inte sova när nettan kommit hem heller för då ska vi åka o välja ut kort, vi tog kort i söndags, familjekort som vi bland annat ska sätta in i tidningarna men oxå foton att förstora upp :)

nu ska det ätas igen..

dagarna går.

Tiden bara springer iväg. Wille är redan 7 veckor (på lördag) o jag har ingen aning om var veckorna tar vägen! :)
Tiden går alltså även fast man är hemma o mammaledig! :P

Han är så duktig våran lille pojk, sover mycket bättre o äter som en jävla varg. Men håller sin kurva i både längd o vikt, så bvc kallar honom för en äkta svensson!
Han börjar bli en stor pojk, en egen individ med en egen personlighet o egna veck på låren! *ler* Charmgubbe!

I helgen har jag tänkt vi ska åka hemåt.. vill inte det ska gå för lång tid mellan varven för min sida att träffa Wille. Allting händer så fort så det är tråkigt om dom bara får träffa han en gång i månaden.

Ska ringa en fotograf idag oxå. Måste ta tag i det här med fotografering nu. Har tre tidningar vi ska sätta ut annons i o sen ska vi ta lite familjefoton! O som sagt, han växer ju fort!

Fått sova så bra inatt (nettan tog natten) så jag tror jag faktiskt har både lust o ork för en städning. Det är ju torsdag, våran städdag!


du gamla du fria.

Idag är det Sveriges nationaldag. Så ut o sjung "du gamla du fria", det är INTE rasistiskt!! Helt sjukt att man inte sjunger den i skolorna längre. Skamligt!

Förra helgen var vi hos mamma o firade morsdag. Självklart var det Wille som tog all uppmärksamhet, som vanligt :) charmplutten!! Dom bråkar om vem som ska hålla honom.. haha..
Lämnade våran bil där, för den skulle på service o så fick vi låna mammas bil tillbaka till jkpg. Sen på måndan åkte jag o hämtade våran o bytte tillbaka. Gött att man kan få billiga bilservicar måtse jag säga! Det är lätt värt att åka den biten för det! :)

Igår va vi hos våran gamla granne o fikade lite. Hennes hmm.. vet inte vad jag ska kalla henne.. kk blir nog bra..var där denna helgen. Dom hade köpt lite presenter till Willemannen :) han får presenter jämt nu för tiden!
Tjötade, drack kaffe o umgicks, passade på att fråga om lite tips till trägårrn, vi ska greja lite. Köpte blommor o sånt i fredags som nu är planterade iaf! Blir fint :)

Idag kommer Peter o Susan o ska gratulera till lillemannen. Så det innebär ännu mer presenter! =P Tänkte slänga ihop en rabarberpaj o bjuda på .. måste göra åt rabarberna i trägårrn.. ser ut o bli överdrivet många i år! :/

Puss

RSS 2.0