en snickares vardag

oj oj oj vad vi har grejat och donat dom senaste ca 5dagarna.
Började i fredags , åkte då upp till Mariestad coh köpte oss en tv.bänk. En som tillhör den serien "Bonde" IKEA som vi har planerat skaffa, en kvinna där sålde den för 1200kr billigare.. hehe.. så det var värt dom 14 milen.
Körde runt lite i Mariestad först.. vi var där lite tidigare än vad vi planerat med säljaren.. åkte till hamnen och kollade lite.. men trist som fanken så där var vi inte länge.. men solen sken ju iaf.. mer än man kan säga om här hemma. Grr..

Efter mariestads vistelsen hängde vi med B och hämtade hans kattunge som han bokat! Attan vad söt den lille pojken var.. ja, katten då. *skratt* en Bertil blev det.

Senare var det dags för IKEA där vi köpte de resterande delarna till "bonde" serien, och började montera ihop det lite smått på kvällen, tog ju sin lilla tid om man säger så... närmare bestämt ca 1½-2dagar innan allting var på plats och det såg någorlunda normalt ut igen i vardagsrummet.
Under monteringen godkände katterna alla hyllor och plan och luckor och skåp som fanns.haha. sötisar.

Fruktansvärt bra blev det i alla fall och vi är supernöjda .. hela rummet blev annorlunda. Japp, tack ikea. =)








en salig blandning.

då har denna helgen oxå försvunnit och älsklingen ♥ har sin första semesterdag. Hyffsat nöjd är hon oxå att solen skiner.. tss..
Haft en myshelg. Fredagen var det städning, tog och skrubbade balkongen till och med.. det du =P

I lördags var vi på lite party hos H&K. Grillade och åt gott + att vi drack öl , eller jag drack, älsklingen körde, så hon var nykter. Blir jag som får köra nästa fest! Roligt värre var det iaf!! Öl i massor. Spelade kort.. Chicago blev det.. och guess what.. the one and only one.. *asg* nä, men jag vann! jupp.. så var det, så blev det.

Söndagen tillbringade vi i Falköping igen. haha. blev bilbingo med mammsen.. men det sket sig totalt. Vann ingenting!! Grr.. men alltid lika trevligt ändå.

Jag och H hade bestämt att träffas en sväng idag för att byta lite fisk till akvarierna våra. HAHA. Ja, faktiskt.. finns fler än jag som har blivit besatt av akvarie! Så vi åkte till Nässjö efter att snuttan hade varit och klippt sig.
Kul att se hans akvarier.
Hade med oss 5st segelfensmolly och i byte fick jag 2st sniglar. Jaja, vet vad ni tycker och tänker nu. Fy vad äckligt och bla bla bla.. men bra är dom. Ni förstår bara inte vitsen när ni inte är i "branshen"

Nu plingar grannen på dörren så jag måste kila.
ajöken.




en vanlig måndag

då var det ny vecka igen. Helgen har bara sprungit förbi.. fort som attan har det gått. Vi har iof inte vart hemma nåt.. kan bero på det. Eller kvällarna har vi väl haft hemma iof.. i fredags var det ju hos grannen, i lördags var det kalas hos M&M, pojken fyllde 10år. Kvällen blev det film med G, till och med 2st .. och hon tog sig igenom en hel skräckfilm utan föööör mycket suckar och stön. Tur att hon fick sin drama film efter skräckisen. haha.
Söndagen tillbringade vi i bilen.. bokstavligt talat, gudars vad jag hade ont i röven efter bilbingon. Tog ca 1½ timma dit, sitta i 3tim i bilen och spela och sen 1½ timma hem.. aaaaj vad träsmak eller hmm.. skinnsmak kanske man säger då om man har skinnsäten? *fundera*
Vi fick med oss H&K oxå, trodde jag minsann inte att dom skulle hänga på, men tji fick jag! Ingen av oss vann någonting men ändå!
Idag har vi vart och kollat på hus.. men nej tack.. alldeles för dyrt utropspris + att det var totalrenovering av både utsida och insida så det hade kostat jävlar.. inte ens miljonerna i madrassen hade täckt utgifterna *IRONI*
Nu ser jag nästan framför mig hur C ler när hon läser det här och så kommer hon skicka iväg ett mail till Nettan och fråga: LETAR NI HUS!???? *skratt* Du verkar vara en rolig prick du! Men inte vågar du dig hit inte.. hihi.
Ja, dessa ostpackare! sicket folk ...
Puss på er alla!

mat hos grann-tösa

då var det dags för den där bjudningen som G tjötat så länge om. Idag skulle det ske. Fredagen den 6e juli.
Vi var bjudna kl 19-19.30 och när klockan är 19.26 så plingar vi på grannens ytterdörr.
Förväntansfulla satte jag och älsklingen♥ oss ner vid bordet. Vi fick taco-paj, supergott. Tack!! Dessutom öl, vilket var välkommet ..tss.
Vi gav G en försenad födelsedagspresent. Eftersom vi är så dåliga på detta här med alla födelsedagar, så missade vi hennes födelsedag i juni, så med dåligt samvete fick hon nu sin present. Vilken hon blev glad över. Hoppas jag. Hon verkade glad iaf. .. haha. En Marilyn Monroe väska blev det. Våran kära granne är då helt nere i Marilyn ..
Kvällen fortsatte med skratt och flum och mera öl.
Men kvällens "höjd-punkt" var nog när vi hör nåt Piiiiip Piiiiiiip ifrån köket och G kläcker:
- det låter precis som en mus
Alla 3 går från vardagsrummet och in till köket och där .. ja, mycket riktigt är EN MUS!! Livs levande mus, som katterna leker med. GAAAAAAAH, jag skriker och gapar och G lika mycket. HATAR råttor och möss. Fort springer dom små kräken oxå. Jag springer in i G.s sovrum och hoppar upp i sängen och grannen efter. *skratt*
Älsklingen blir dagens hjälte som tar det fula lilla kräket i svansen och bär ut den till balkongen och släpper den..

Av någon konstig anledning.. som brukar dyka upp efter lite alkohol, så får vi för oss att vi ska lära oss att göra slipsknutar. *asg* så G hämtar nån beskrivning hon klippt ur nån tidning och vi sätter igång. Jag och Nettan fick godkänt, grannen låg väl mer åt det underkända hållet, iaf när det gäller slipsknytning. =)

Tack grann-tösa för en trevlig kväll.


bilbingo.

Skulle åkt och hälsat på mamma ♥ idag och hjälpt henne installera hennes nya DVD. Men när hon ringde igår så hade Gunsan ringt och frågat om inte dom skulle åka till Valtorp och spela bilbingo, så mammsen ringde oss och tyckte vi skulle hänga med oxå, vilket vi gjorde ..
Var i uschlehamn redan kl 12 och hjälpte mamma med dvd.n, vid 12.30 kom Gunsan och vi åkte i gemensam trupp i Saaben till Valtorp. Låg uppåt "Skara-slättera".
Väl där köpte vi brickor, satte oss tillrätta och inväntade starten. Attans vad kul det är!!! Det var första gången älsklingen ♥ spelade bil-bingo och nybörjarturen invisade sig då hon var den enda i vårat härliga sällskap som vann. 300kr blev vinsten. Men hon fick mersmak så det blir nog nästa söndag oxå.. haha.
Tack för en supermysig dag, med otroligt mycket skratt!! ♥ ♥ ♥




RSS 2.0