bilbingo.

Skulle åkt och hälsat på mamma ♥ idag och hjälpt henne installera hennes nya DVD. Men när hon ringde igår så hade Gunsan ringt och frågat om inte dom skulle åka till Valtorp och spela bilbingo, så mammsen ringde oss och tyckte vi skulle hänga med oxå, vilket vi gjorde ..
Var i uschlehamn redan kl 12 och hjälpte mamma med dvd.n, vid 12.30 kom Gunsan och vi åkte i gemensam trupp i Saaben till Valtorp. Låg uppåt "Skara-slättera".
Väl där köpte vi brickor, satte oss tillrätta och inväntade starten. Attans vad kul det är!!! Det var första gången älsklingen ♥ spelade bil-bingo och nybörjarturen invisade sig då hon var den enda i vårat härliga sällskap som vann. 300kr blev vinsten. Men hon fick mersmak så det blir nog nästa söndag oxå.. haha.
Tack för en supermysig dag, med otroligt mycket skratt!! ♥ ♥ ♥




Kommentarer
Postat av: Anna

Har alldrig testat bilbingo, det verkar roligt.

2007-07-02 @ 15:30:58
URL: http://missanna.blogg.se
Postat av: anna

du är konstig, det är la fan inte alla lgh som har badkar!? hrm. men gött att ha det nu som sagt. oj, bilbingo i falköping.. haha, kanske vi kan ses nån gång där då? :D

2007-07-02 @ 23:06:43
URL: http://abstrackt.blogg.se
Postat av: anna

jag har inte krav på badkar.. :) duger med dusch för mig men klart det är gött med badkar, fast jobbigare att duscha då. :/ jajjemensen, nu har vi börjat måla.. sovrummet är typ klart.. lite finputs imorrn bara! sen är det bebisens rum som är nästa.. :D aha.. då ska jag fan komma och titta på er på söndag! :D

2007-07-03 @ 22:56:50
URL: http://abstrackt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0