Wille Melker Wängefors

Då var han döpt, våran lille guldgosse!
Han o även hans mammor plus gudfar skötte sig exemplariskt i kyrkan. Wille som var huvudperson, sa inte ett knyst, tittade mest på allt folk o dregglade ner sin dopklänning ;)
När sedan prästen tog honom o skulle döpa honom, lägger honom på rygg o håller huvudet över dopfunten, ja, då sätter han igång, börjar jollra o prata med prästen!! =D o alla fick sig ett gott skratt, även prästen! :)
Att få vatten på huvudet va en baggis, inte en tår fälldes! Humöret var på topp! =)

När själva ceremonin var över o vi skulle gå o byta om på honom, det var då det brast, då hade det varit för mkt intryck, så då blev han ledsen, men så fort andra kläder var på o nappen i munnen så var det hemska borta o vi åkte hemåt för att äta smörgåstårta.

Våra familjer var här o vi åt smörgåstårta o tårta o wille fick massvis med fina presenter, o även vi gratulerades för att vi blivit fru & fru.

En helt lyckad dag!!

Tack alla som var här o gjorde willes namngivning till ett oförglömligt minne!

 

Wille fick bland annat en gungälg, som redan blev en klar favorit sen den testades, han fick bord + stolar till sitt rum, en lekstol, massa söta småsaker som tex badankor, en lampa till sitt rum m.m..

Helt underbara presenter.

 

Tack alla ni, än en gång!!

 




Länge leve snoret.

Jag har varit lite halvsnorig några dagar, o haft ont i halsen. Försökt o inte pussa för mkt på lilleman för o slippa smitta han. Men det gick inte så bra, i torsdagskväll slår det till, han är varm som en spis o febertermometern visar 38.5grader. Dagen efter är det tjockt i hans lilla näsa, så vi har tyckt lite synd om oss själva o grinat ikapp :)
Jag kan ju åtminstone ta nässpray o käka halstabletter, Wille får gilla läget. Har fått alvedon mot febern iaf så han kan sova.

Sen idag, när jag o korven ska gå upp snorar nettan igång.. då är hon igentäppt oxå. Jippie!!
Så idag blir det väl att vi är griniga alla tre.. haha.

Syrran o barnen o mamma ska komma en sväng o fika o mamma ska lämna dopklänningen, hon har broderat in hans namn o dopdatum tills på lördag så nu hoppas vi att klänningen passar. Annars får vi låna en i körka!

Nu ska jag fräsa ut lite snor!

fam wängefors goes ikea.

för det första tror jag att jag ska flytta min blogg till en annan adress.. varför? jo, jag känner för det..

häromdagen tog vi en tripp till IKEA, behövde bland annat en låda/back till willes leksaker, som sakta men säkert börjar bli fler. Sen ska lillemannen börja äta lite smakportioner om någon vecka så vi köpte även en matstol.. blev lite annat småkrafs, som alltid..

Har nog aldrig sett Wille så förvånad som när vi sen skulle prova stolen igår, han kom dessutom "högt upp" mot vad han är van vid i golv-läge, o sen sitta upp, som han egentligen inte riktigt kan än, huvudet hängde inte riktigt med, men var still i någon sekund så morsan hann ta upp mobilen o fota :)

O självklart, Willes nya tradition, att bajsa i bilen. Det är tydligen kul, så man måste stanna för o byta.

blöjbyte i baksätet..

 

förvånad?

 

tötnisse


börjar lida mot sitt slut.

Frugans semester börjar lida mot sitt slut, och det innebär att min semester oxå är slut snart :) Ska bli skönt att få tillbaka lite vardagsrutiner, även om jag o wille kommer sakna våran tredje familjemedlem.

Eftersom denna sommarn enbart har erbjudit regn under nettans semesterperiod, så har det inte blivit jättemycket påhittat, men vi har inte lidigt det minsta, bara njutit av varandra.

Dock har vi tagit en tripp till borås djurpark, trodde väl att wille skulle vara vaken kanske en timma åtminstone, men han var vaken i 10min när han åt! *ler* men vi fick leka av oss iaf.

Sen har vi även tagit en tur till ullared, slutsumman hamnade på samma som förra gången vi var där, kommentarer till detta är överflödigt! Självklart var det plutten som fick det mesta, hela hans höst o vinter är räddad i klädväg. Blev även leksaker o diverse julklappar till kusinerna. Wille tyckte detta var ett roligt ställe, när han var vaken, vilket var 2ggr under ca 8timmar :) otroligt mycket o titta på så han blev helt trött av alla intryck.. sötnissen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror vi tar det lugnt o skönt o tillbringar kvällen i soffan, det är där vi trivs bäst :) hihi..

 

 


Josefine ♥ Tobias

I lördags var jag på Josefines o Tobias bröllop. Guuuud vad fina dom var!! Josse strålade!!! ♥♥
Jag hade planerat lite i min hemlighet att gå till kyrkan o se dom, men kände väl inte jättemycket för att ta med Wille då han lätt kan krångla till saker o ting lite granna :) Frågade min lilla mamma om hon ville följa med o det ville hon SJÄLVKLART! :) så lösningen blev att Nettan o Wille fick vara kvar i Uhamn i mammas lägenhet.

Har inte träffat Josse på många, många år så det var verkligen jättekul!! Plus att många av ens andra gamla vänner var där också.
Det är nåt speciellt när ens vänner gifter sig, man får som en rysning genom hela ryggraden, när brudmarschen börjar spelas o man ser dom tåga in längs gången.. ja, då kom första tåren, när Josse sen ger sitt löfte o hennes röst brister, ja, då var vi många som snyftade o fällde en ... jaja.. flera tårar då! :)
Jag önskar er alla lycka i framtiden!!!

Kvällen spenderades sedan hos mamma men lite datahack :) Nu har morsan blivit medlem på Facebook oxå.. hjälp! =)


bildbomb!!

vi bombar med lite bilder!! text överflödig! :)

 


RSS 2.0