Alla hjärtans dag!

♥ Idag är det Alla hjärtans dag!! Puss och Kram till alla er som betyder någonting för mig. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är!!
Tokigt att vi precis idag, fick nycklarna till lägenheten!! =) har varit på banken och träffat säljarna, mäklaren och våran bank-tant så klart. Tjötade, drack lite kaffe och sådär.Allting är nu klart och vi har nycklarna!
Dam di dam dam daaaa. *hoppar och studsar*
Allting känns så jävla bra och imorgon börjar vi med flytten. Kan inte fatta att vi redan är där. 3 månader går faktiskt ganska fort!
Har precis beställt en bukett rosor till min älskling med blombud till hennes jobb. Hoppas att dom kommer fram innan klockan 16 då hon slutar bara =/ Det märker jag väl när jag hämtar henne sen!
Själv fick jag 4st boxer trosor. Jättefina!! Ville verkligen ha dom och det fick jag oxå! =P

Såå typiskt.. för er som känner katten Saga, så vet ni att hon är ganska så speciell.. både positivt och negativt.
Det som är lite negativt är väl att hon först nu har accepterat Gunilla.. hon har vägrat ligga i samma soffa som henne innan, men nu helt plötsligt så kan hon till och med gossa sig i hennes knä.. jaha.. och precis såhär några dagar innan vi flyttar. Skulle det behöva ta 2½år för henne att acceptera gunseligunsan? Knaskisse.
På tal om kissar så har jag lite seperations ångest från Pepsi.. *snyft*

Åh, kan DU ringa nån gång??? Vi väntar ju verkligen på det där speciella samtalet!!






dagarna går.

då har det försvunnit en jädrans massa dagar sen man bloggade senast.
och snart blir jag av med mitt internet oxå och tar en månad innan det kopplas in i nya huset *gråta floder*
hur ska jag klara mig?? uscha!
Vi har packat,  jobbat..packat.jobbat och så har vi packat. Det blir en hel del lådor ändå, fast vi inte trodde att det skulle bli så många.. hmm. Men det går la bra! Morgan har ju sina smarta flyttlösningar! =)

I fredags tog vi med oss våran granne och åkte ut till Barnarp för att kolla in huset och att visa G hur det såg ut.
Det står ju redan tomt och dom har städat. Kan inte riktigt fatta att det är vårat hus!!! Jag längtar nu så jag tror jag spricker, men dom här 3månaderna har gått ganska fort ändå.. det är snarare dom här sista dagarna som kryyyyper fram. Men bara 4 dagar kvar nu! *HOPPLA*

Vart hos B-I och Stig och kollat in deras nya kök! Blev jättefint verkligen!! Dom verkade nöjda oxå. Stig är väl mest nöjd över "finesserna" som dimmer på lamporna och lite sånt *skratt*

Melodifestivalen delfinal 1 kan väl sammanfattas som S K A N D A L! Egentligen ska jag inte uttrycka mig för jag röstade inte ändå, men jag hade inte kunnat påverka att Christer Sjögren INTE skulle gå vidare ändå.
Men tur att våran lilla Amy gick vidare direkt till Globen iaf. Det gillar vi!!
Vi var hos Hanna & Klas i Tenhult och kollade. Världens goaste dotter har dom. Lilla underbara Alva.
Köpte med oss ett litet gossedjur till henne.. elefanten i Nalle Puh! Töt!
Fick god mat, potatis-gratäng o kött, sallad, tzaziki, kladdkaka, godis m.m.
Hanna är lika besatt i Melodifestivalen som en annan, så nettan fick nöja sig med vårat sällskap och några öl =D Hon verkade rätt nöjd ändå!

Lite bilder...




RSS 2.0