helg innan nästa helg

Då har även julhelgen även passerat hemma hos oss. Puh..vad man äter en massa!! :) Helt ofattbart.
Julen har i år tillbringats med min familj, vi var som traditionen bjuder hos mamma, med syster o hennes familj o min älskade lilla mormor!
Tomten kom, o han var inte läskig det mesta, bara lite spännande att spana på, konstig näsa o långt, långt, vitt skägg, men Wille satte sig i hans knä, o bara han fick hålla i tomtens tumme så var det okej! Mycket närhet ska det vara nu.
Tydligen har våran lille prins varit en snäll pojk i år, för han fick en väldans massa julklappar. Hans mammor tackar o bugar än en gång.
Juldagen var det paketbyte hos Nettans pappa med fru. Där åt vi julmat igen o myste till Willes förtjusning.
Sen var det annandagen o då byttes det paket med min pappa. Han o hans brutta o min syster med familj var hembjudna hit på julfika.
Som att det var klart där? Nähä då.. söndagen efter nyår byter vi med Willes kusiner på mamma Nettans sida, så än är det inte över med paketöppningen! :)
Hoppas ni alla haft en bra o fin jul, med god mat o nära o kära! ♥

De finaste jag vet ♥

 

 

 

 

 

 


kallt.snö.söndrig panna.willemys

Här hemma springer (som vanligt) dagarna förbi..
Men den roliga (läs idiotiska, jävla skit) pannan funkar fortfarande inte. Orkar inte dra allt, dom ska i alla fall göra ett sista ryck, annars blir det en ny!
Vi saknar Nettan här hemma. Hon jobbar över så mycket denna veckan, dumma julost =) Igår var hon hemma kl 19, och idag SLUTAR dom nog inte förrän kl 20. Hon fick i alla fall pussa o krama på Wille i typ 5 minuter igår innan han skulle sova för natten. O vilken natt han har haft då.. somnade runt 19.30, krånglade lite vid 23, men sov sedan till 8.15. Jag höll på att smälla av när jag vaknade av honom vid den tiden! :) duktiga killen.
Verkar som det är tänder på väg i överkäken nu oxå, han kliar där o man får absolut inte titta, då gapar han för högan sky, men det är inte vasst i alla fall... än.

Idag ska vi bara mysa o leka o busa o vara inomhus. Det är klass 2 varning ute, det yr o blåser. Dock inte så kallt, -4, men inget lockande väder o gå ut i.

Slänger in lite bilder ..

 

 


hemmet tillbaka.

Äntligen har vi fått vårat hem tillbaka!! Det känns helt underbart. Att kunna röra sig fritt o slippa ha hantverkare som springer här hela dagarna o väsnas.

Wille har blivit en helt annan bebis, han är mycket gladare o trivs bättre med allting nu. Vem kan klandra honom. Det har inte varit lätt att underhålla honom i ett rum.
I fredags blev allting helt klart o vi började lite smått att damma av, dammsuga,moppa o torka möblerna o sen ställa dom på plats, det tar sin lilla tid.
Min älskade mamma ♥ kom hit i söndags o var här hela dagen o hjälpte oss med grovjobbet så vi åtminstone fick allt på plats där det skulle stå. TACK!

Sen kom då kruxet med pannan, rörmokare har varit här i 12timmar, fördelat på 3dagar, men pannan vill inte funka som den borde. Dom har bytt delar som går att byta, dom har plockat bort alla element o sköljt, dom har kollat i rören, det är inte skit eller stopp någonstans, men ändå får vi ingen värme uppe!! Så igår skulle dom med arga miner ringa våran vicevärd o säga att vi behöver en ny panna, för den här fungerar inte som den ska. Någon som är förvånad?
Varför kan ingen lyssna på mig från första stund??? Så mycket onödigt arbete det har blivit i o med detta.
Nu får vi se vad som händer!

O vips.. i fredags tar wille tag i min hand o stoppar in i munnen o börjar gnaga o aj, vad vasst det var.. hoppsan, där tittade en liten tand upp, höger nere, o jämte ser jag att nästa framtand är på g. Två dagar senare är även det lilla risgrynet uppe! :) så nu jädrar händer det saker lite överallt.
Sen igår när han ligger o bökar på mage (läs: "klagar o stönar o kånkar o hatar det") så tjo, vänder han sig själv tillbaka till rygg. Så nu kan han vända åt båda hållen oxå. DUKTIG KILLE!!

To be continued


RSS 2.0