inget kul.

Har egentligen inget kul o skriva om, för det känns som det inte händer så mycket, men det händer massor.
I all fall på hem-fronten. Ser ut som vi har vårat hem tillbaka på fredag, senast måndag. Med vårat hem, menar jag då att det är färdigmålat, färdigtapetserat o hantverkare försvinner.
Dock så vägrade ju vicevärden köpa oss en ny panna, utan den jäveln som är från 86, står i tvättstugan o tickar, dom har bytt rör, bytt cirkulationspump, skruvat alla ventiler, bytt manometer o ändå får vi INGEN värme på övervåningen. Sug på den du.
Så det kommer behövas rörmokare hit igen, tror det är 6e gången nu dom ska kolla på pannan, nu tror dom det är skit i rören, så hela systemet ska tömmas på vatten, element på övervåningen ska skruvas bort o systemet ska spolas igenom! *suck* precis när hemmet börjar bli klart...


tillåt mig att bryta ihop.

Nu pallar jag snart inte mer!! Jag blir knäpp av det här.
Förbannade jävla vattenläcka!!
Jag bryr mig inte om att det ser ut som helvete här hemma, men vara i ett rum med lilleman som kräver mer o mer plats funkar inte längre snart.
Inte nog med att hela vårat hem belägras av suckande hantverkare, vi kan inte röra oss, vi sitter intryckta i ett rum o fördriver dagarna, vi kan inte heller åka iväg, för diverse hantverkare kommer o går o man måste vara hemma o "passa" när dom väl dyker upp, det är inte direkt att dom ringer o frågar om man är hemma imorrn vid 8, utan dom ringer o frågar om man är hemma o sen, "vad bra, då kommer jag om 10min"

Vi har inte haft någon värme sen 13augusti, vi har haft en tillfällig varmvattenberedare, tack vare att vi hade småbarn! Det har blivit 5 minuters duschar, sen har varmvattnet varit slut. Den har nu tagits ur då dom ska lägga golv i tvättstugan o då kan den inte stå där, så nu har vi inte varmvatten heller.
Imorse när Nettan gick upp var det 10grader inne!!!!

Äta mat är inte o tänka på, jag har inte tillgång till mitt kök när gubbarna är här, för dom håller till i tvättstugan, som angränsar till köket för er som inte vet, så dom springer precis framför spisen. Laga mat får göras när Nettan kommer hem vid 17 på dagarna.

Visst, det börjar gå åt rätt håll, men så är det nåt som strular o hela dagen faller, kan inte den första gubben komma o ordna det han ska, så kan inte nr 2 komma o inte heller nr 3 eller 4.

Jag blir knäpp snart!!!



starkt jobbat.

han har jobbat på bra snickar-mannen.

"hålen" lagade o halva golvet lagt..

nytt gips i tvättstugan

 

halva golvet i vardagsrummet lagt..


snickar'n jocke

Jocke, våran stationerade snickare har kommit tillbaka o belägrat vårat hem, i alla fall nedervåningen!!
Börjar dock se lösning på problemet, även om det är jävligt jobbigt, men något bryt finns det varken tid eller utrymme för nu, det kommer säkert ett litet bryt så småningom, för det tär att leva i ett rum o sitt kök, vid behov, o behovet blir när Wille ska äta.
Att ordna o passa allting själv hemma på dagarna är inte smidigt o det är ingen direkt rolig mammaledighet man har haft de senaste 3 månaderna. Men kan inte flyga o flänga hela dagarna heller, det funkar inte, o inte speciellt kul när det är flera decimeter med snö ute.

Idag ska han göra färdigt för mattläggar'n i tvättstugan o sen ska han tydligen börja lägga golvet i vardagsrummet. Sen är han färdig med det han ska göra här, sen ska vi "bara" ha hit mattläggar'n o målarn o rörmokarn o lite annat folk.. smidigt till tusen (läs INTE)

Kommer lite bilder senare ikväll.. Nu vill jag bara ha han härifrån.. för dagen i alla fall .. usch!! 4timmar sen drar han.

en vän i tiden.

Då var vår kära vän byggfläkten borta, han försvann i fredags, då han gjort sitt jobb o betonggolvet var torrt, 6v o 4dagar blev det sammanlagt. Tack för din tid här!! Du kommer inte att vara saknad o vi hoppas att vi slipper se dig igen, dock blev det jävligt kallt efter att du försvann..

Men, nu positiva jag.. på tisdag kommer våran kära "Jocke" tillbaka o ska färdigställa vårat hem. Nåde dig om du inte jobbar snabbt!!

RSS 2.0