mix.

Förra söndan vann vi ju på bilbingon så vi bestämde att åka dit i söndags oxå... dessvärre var det inte någon tur denna gången *damn* men vi var nära och fick sätta på bilen några gånger.. tss.. men sablars i min låda vad VAAAARMT det var.. sitta i bilen i stekande sol och ingen AC på..PUH! Nettan fick krupp och gick och la sig utanför bilen i skuggan på gräset *skratt* och hon var inte ensam.. flera som gick utanför bilen, för man höll på att dö.
Men jag kämpade på där inne i värmen och svetten dröp.. fräscha jag.. haha, men nån måste ju hålla koll på tutan =P

Hade tänkt hälsa på Anna o Linda när vi ändå var där i västgötaslättera, men vi var inte välkomna denna gången heller, alltid när vi frågar om vi får komma så får vi inte.. *snyft* och inte kommer dom hit heller *pika, pika, pika* men du vet, me like you anyway troppa knoppa =D

Åkte hemåt och så började den där jobbångesten gnaga.. började ju jobba i måndags.. SURT sa räven. Men det har gått bra hele vecken! Mycket att göra som vanligt men det är bara att köra med gasen i botten.. typ! =)

Har väl inte varit så mycket på schemat för övrigt i veckan, förutom jobb.
Var hos Hanna o Klas i onsdags o fikade lite.. barnen är sååå söta!! =D man längtar ju inte mindre direkt, och den lille Mille, lille plutten!! *kidnappa* =) får väl tillägga att du hade gjort väldigt fint i din lilla "bod" oxå Klas! *blink* =)

Idag är det torsdag,varmt utav bara helvete, ja, som typ dom övriga dagarna i veckan.... och NEEEEJ, jag klagar inte, jag säger bara att det är jävligt varmt och att det ska bli skönt med regn på lördag! Man får ju andningsproblem och undrar vad som händer när man lyssnar på nyheter och dom säger att det är tropiskt klimat för tillfället?? öh? I Sverige? =/
Det var bättre förr, då det var inlandsis! *asgarv*

Tog en liten sväng till Ulle idag och hälsade på när vi ändå var där borta och skulle handla.. fick äntligen träffa hennes pissar.. söta intryckta siameser *ler* .. charmtroll! Mamma hade smällt av om hon hade varit med.. hon är hysterisk i siameser! Hårbollar!!

I denna värmen har vi fått lite samvetskval mot våra små ninisar så vi har byggt en utebur till dom! =) snacka om att dom trivs.. mysigt allan tycker dom det är att studsa runt där ute.. jaja, skutt håller sig ju i sitt älskade trähus då, men det är ju ändå svalare än inomhus! Lisa är l y c k l i g, äter gräs, studsar, springer och sniffar.. helt superlycklig! =) Tur hon inte vet att hon ska till farbror doktorn på tisdag..

Nu dör jag snart här uppe i värmen så jag lägger ner skrivandet, har nog inget mer att tillägga ändå.. =)













falkenberg.rogberga.uhamn.

Det var varmt i torsdags då vi bestämde oss för att åka till Falkenberg för en heldag med sol o bad..
Var nere vid 10.30 tiden och la oss till rätta i en liten håla. Det var riktigt skönt.. 28grader i skuggan =P, blev lite väl varmt i solen och ligga och pressa, men det gick fint .. gick i havet och svalkade av oss och hör och häpna.. vi doppade oss båda två =D men det blir ju alltid som en liten chock när man ska i vattnet o doppa sig, speciellt då när man har legat och tok-pressat i solen. Men skönt var det.
Solade väl ca 4 timmar .. sen åt vi middag och sen var det dags för minigolfen.. såklart! Gick riktigt bra.. jag fick 5spikar =P
Tog oss en glass och sen var det hemfärd mot jönköping..

Fredagen var vi bjudna till mamma på middag. .. tacopaj.. supergott.. som alltid när mamma bjuder på mat =) Var ner och sa hej till mormor oxå en liten sväng.. min lilla mormor! ♥
Åkte direkt till Tony da man efter uhamn.. första natten för han o hans lilla Börje i stugan.. fanken vad fint han har fått det.. riktigt iordning.. blev impad.. trodde jag inte när han köpte "rucklet" att det skulle bli så fint som det har blivit. Bra gjort Tony!! =)

Igår.. ja.. då kom G på kvällen och vi grillade och drack vin och spelade en halvfärdig Alfapet omgång.. .. slängde i en film istället.. Morgan Pålsson, en världsreporter.. trodde den skulle vara bra med tanke på att Suzanne Reuter är med.. men nja.. den var väl inte sådär super.. visst man skrattade till men mer än så var det väl inte direkt..

Nu har G precis åkt o vi ska snart dra oss mot Falköping och spela bil-bingo.. hehe.. vann ju förra söndan så vi tänkte göra det idag oxå =P
Imorrn börjar jag jobba igen.. känns lite surt.. Nettis har en vecka till den lyckosen.. =/









bingovinst.

I söndags invigde vi bil-bingo säsongen i Valtorp. =) jag.mamma o nettan. Lika mysigt och roligt som vanligt. Mamma hade med sig den trogna fika-korgen med kaffe o smörgås och vi stod för en liten kaka efteråt.
Men det som var mest lyckat var väl att min kära sambo vann 1600kr =D, vi hade sagt det innan att vinner vi runt 1600 så köper vi våran efterlängtade o välbehövda byrå till sovrummet, så när hon väl vann så var byrån i hamn.
På vägen hem ringde vi till en kvinna i Bankeryd som vi sett hade en annons på blocket om en hatthylla o skoställ som passade precis i vårat lilla "hål" i hallen, jag hade prutat ner det från 400kr till 250 och dom var i fint skick så det köpte vi! =)

Självklart åker vi dit nästa söndag igen .. tss.. =P

Så i måndags var det då dags för IKEA och köpa byrån.. hade bestämt med Tony där, då vi visste att byrån inte skulle gå in i våran bil. Kikade runt lite på IKEA på sånt vi visste att vi skulle behöva köpa längre fram, men med personalrabatt så tog vi det redan nu .. så det blev en hallmatta och en nytt vardagsrumsbord oxå.. och eftersom man som sagt har personalrabatt fick vi allt för 1571 svenska riksdaler. Helt perfekt. Nu är det bara soffan som saknas.
Har förresten hittat en snygg vaxduk till köksbordet oxå som vi köpt =P

Idag har vi varit på 11års kalas hos Wängeforsarna på Öxnehaga. Trevligt värre!
Nästa kalas blir väl när min älskling♥  fyller 25 om en månad.. då ska vi ha Wängefors / Johansson här.. =)







Västervik o Romsås.

Hade ju bestämt sen i höstas att en dag på semestern skulle vi åka upp till Emilia i Västervik och hälsa på . =)
Denna dagen blev i tisdags.
Hon slutade inte jobba förrän 16.00, men vi åkte tidigt på dan för att komma iväg lite, plus att även se Västervik, ingen av oss har vart där innan =P Var väl framme redan vid 13-tiden. Satte oss vid hamnen och åt mjukglass, hur mysigt och fint ställe som helst.. och vaaaarmt. Man blev ju nästan chockad av värmen, är ju inte så van vid att det är 26grader här direkt. Så vi satt där och lapade glass och sol =)

Tiden gick hyffsat snabbt och vi började åka hem mot Emilia.
Snacka om drömboende, på gården möttes vi av en superglad hund och alla dessa ankor och höns över allt.
Hela trädgården var full av djur och växter och blommor, det var som i en liten saga. =) Jättefint iordning och välkött, vilket det annars kanske inte blir så noga med när det är så mkt att göra,men det var det verkligen!! Enormt imponerad.
Tänk dig själv, typ 30får, 5hästar, 6katter, 2hundar, 2marsvin, höns, myskankor o 3akvarium PLUS en stor imponerade välskött trädgård ..
Som sagt, jag blev riktigt impad av allt. Låg fint ute i skogen vid en sjö. MYS! Så nu du Nettan♥, nu vet du hur du ska bygga mitt drömhus och trädgård.. glöm inte dammen *blink*





*********

I onsdags tog vi våran årliga tripp till Röstesjön. Men det slutade likadant denna sommaren som dom övriga två.
Hade bestämt att komma och fika i Romsås efter fisket, var bara tvungna att vänta på att dom skulle komma hem först för stollarna var i Skövde och köpte en cross till Kajsa =)

En superfin cross har den lilla snuttan fått, en Yamaha. Även crosskläder var med o självklart hjälm. Så hon körde runt lite på gården där hemma, superstolt tjej kan man säga. =)

Lite senare på kvällen blev vi bjudna på grillat o öl oxå. Jädrans vad gott det var. Alltid lika gott att grilla.
Kajsa o Emma låg i var sitt knä hos mig o Nettan och skulle somna framför teven, men det gick inte så bra, dom var lite för pigga efter att ha sovit i bilen hem från skövde..
Vid 10 tiden lämnade vi Romsås och begav oss mot Ulricehamn... mamma hade glömt några lock hos syrran som vi lovade att svänga upp med när vi ändå åkte förbi.
Blev väl sittandes där en liten stund, drack kaffe och åt snickers glass *standard* dom glassarna är inte att leka med! =P





lördag.

Mamma♥ och syster♥ skulle till IKEA igår och tyckte vi kunde komma upp och säga hej. Åkte upp vid 12.30 tiden och åt lunch med dom. Småtjejerna var med oxå.. och gudars vad jag har saknat dom kände jag. Blev helt tårögd när dom sprang fram till mig och tok.kramades. Mina små tjejer det.
Käkade kyckling-file med pommes och bearneise-sås. Riktigt gott var det. Klart det är gott när det är på IKEA ;)

Jag och älsklingen kollade på soffa oxå, vi ska byta soffa, vill inte ha 3an o 2an längre, utan ska köpa en sån där med schäslong. Jag tycker den ena soffan vi har nu skymmer fönstret så mkt där nere och la fram ett litet förslag att vi ska byta och det gick hem utan protester. hon tyckte likadant, så nu har vi bestämt oss för KRAMFORS med MYRBY MÖRKGRÅ klädsel. Kommer bli SKITSNYGGT!



Efter IKEA var det Mediamarkt.. syrran skulle köpa kamera.. och det kan man ju säga att hon gjorde oxå.. en splitter ny systemkamera med extra objektiv  *host* gick några tusenlappar där.. men nesch, nesch, jag är inte det minsta avundsjuk *LÖGN* men älskar dig ändå syrran!! *krama om*
Mina småtjejer var så roliga när vi var på Mediamarkt.. vi gick runt där och kollade på tv-apparater och en av teve apparaterna är en sån där mastodont jävel till tv. Tjejerna trodde väl de var på bio eller nåt så plupp bara de satte sig mitt på golvet framför teven och diggade till musiken ( visade en gammal musik video med michael jackson).
Sen poserade dom så snällt framför teven och tyckte att deras pappa skulle köpa dom en sån.. hahahhaha.
Mina små prinsessor är det!! Älskar er så himla mycket!! ♥♥





Imorrn är det första riktiga dagen på semestern.. ska väl inte göra nåt så direkt, bara njuta av att vara lediga.. eller Nettan har ju varit ledig en vecka redan men jag ska njuta jävel! ... Vi ska till Ida och Mojje en sväng och fika och gosa lite med den lille plutten. Lovade att köpa med oss fika så hon slipper tänka på det så vi får se vad det blir för gott...

SEGT.

äntligen var fredagen kommen och klockan var 19.30. Då gick självaste jag hem på semester, attans gott var det.
Men jag har nog aldrig varit med om en segare vecka.. varenda timma har känts som en hel dag.. uscha vad sakta det har gått. Men nu är i alla fall semestern här.. SKÖNT!!

Det är ganska motigt att gå till jobbet oxå när ens flickvän ligger ute på altanen och solar.. jag vill oxå sola juh!! Men det får bli i Falkenberg istället, helt överkomligt det oxå =D

Idag ska vi en sväng till IKEA .. *skratt* 1a dagen på semestern och man åker till IKEA =P men det är faktiskt så att mamma och syster är där och vi ska dit för o fika och umgås lite med dom.

Jag tror inte jag har något intressant att berätta.. det har ju som sagt varit en seg vecka med enbart jobb typ..



en salig blandning..

en vecka till har sprungit förbi och i fredags gick älsklingen på semester.. 4veckor har hon.. och ja, hon är ganska lycklig just nu =) själv har man en vecka kvar att jobba.. ska väl gå det oxå.
Inte för att vi ska göra nåt sådär jätte speciellt, men det blir kusten , självklart då Falkenberg, Liseberg, ja, lite småturer sådär.. Jag har ju bara 2veckor oxå, så det kommer inte vara svårt att fördriva dom inte.

Till hösten går jag på för fullt har jag bestämt, då blir det 100% i tjänst igen och en jävla go lön *skratt* fanken vad gott, så första riktiga lönen i oktober kommer att smaka gott! Inte haft riktig lön sen 3år tillbaka.. skiljer ca 8000kr .. $$$$$$

Har grillat så mycket i våran grill så nu är grillkolen slut.. det blir lite abstinens det där när man inte kan grilla för att kolen är slut.. haha, man är väl inte van vid att ha trädgård kanske..

Lisa är förstoppad.. puh.. så hon får vara ute och springa typ hela dagarna, allt för att magen skall komma igång. Hon verkar ha blivit lite piggare nu, äter lite mer än innan, blir det inte bra får vi väl ta och köpa morotspuré, sån barnmatsburk och ge henne i spruta.. funkade prima förra gången. Lilla stumpan som bara ligger där och är helt slö och inte orkar göra nåt. Men tur att hon springer när väl buren är öppen iaf.

Varför äter våran knasiga katt majs?



bröllop.

I lördags var vi på bröllop. Min kära kusin har hittat sin livspartner och gifte sig i lördags i Nittorps kyrka.
Bröllopet var fint o jag fällde någon tår.. .. känslig som man är.
Det var roligt att träffas alla igen och speciellt få träffa min kusin från Norrland som jag inte sett på si sådär 7-8år. Du är dig lik du! *krama om* =)
Efter ceremonin i kyrkan var det bröllopsfest ute i Hofsnäs.. bjöds på buffé, jättegott var det. Var vitt eller rött vin, öl eller alkoholfritt till maten. Jag höll mig till alkoholfritt =P Guess why!! *blink*
Vi åt och tjötade och åt och tjötade, var bordsplacering och jag hamnade jämte Ulfs granne, han var rolig.. skrattade en hel del må jag säga.. lustig karl, men mycket mycket trevlig och tog hand om sin bordsdam till 110% *ler*

Sen är det ju den där traditionella bröllopsvalsen oxå.. det gick oxå bra fast dom inte hunnit öva så mycket ! =) när musiken började spela och folk buggade och hade sig lekte jag paparazzi.
Kvällen försvann och vi var väl hemma här runt 2-2.30 tiden.

Annars har veckan smitit igång.. nu är det onsdag imorrn och jag är leeeedig. dom dagarna är goda dom =P

Igår var Ida o Mojje o Hampus här..han växer den lille plutten, men ach så söta dom ÄR!!! *blir galen*
Hjälpte I o M med dopkort inför Hampes dop .. blev fina efter mycket pill och klipp och klistra!

Idag har vi varit i Tenhult och gratulerat Hanna o Klas till barn nr 2. En liten Mille denna gången. Så nu har dom en flicka och en pojke, verkar vara stopp på barnfronten nu för deras del, men vem vet, den kanske blir en sladdis om några år =)
Söt var han oxå den lille plutten, en hel vecka gammal idag! =)






RSS 2.0