helg.

Det är helg o som vanligt är det dagar som snabbt springer förbi. Men det är mysigt att vara hemma hela familjen tillsammans.
Igår var det kalas för minsta systerdottern.. god fika o tårta o kramar!! :) Wille var alert som vanligt, men sen sa det pang o han slogs av tröttheten o alla intryck. Slumrade till en liten stund i mitt knä o på hemvägen.

Det var bara hem o ge korven lite mer mat, packa om hans väska o bege sig till nästa ställe, vi var bortbjudna till Nettans ena bror med familj. Vi var hemma 15 från syrran o sen skulle vi va hos Michael kl 17.
Kvällen bjöds på prat, grekisk planka o öl! =) Trevligt!!

Kom hem slängde på nya Beck filmen o vips så var det midnatt, trött som aldrig förr!!
Sen kl 7 (alltså kl 6) vaknar lilleman o tycker det är morgon.. bara att gå upp. Vid 8 var han däremot trött igen o ville sova, så nu sussar han så gott.

Nu vill jag ha tillbaka mitt hem, så snälla snickare, kom hit o gör iordning!!

en dag i taget.

ja, vi lever fortfarande med byggfläkt, så angående renoveringen har det inte hänt nåt.. dock ska "gubben" komma hit o göra en ny mätning i veckan o se om det torkat, vi hoppas på det!! Vill ha iordning nu, o gärna INNAN lilleman börjar krypa, det kan lätt bli en utmaning o ha han i ett rum annars :/

Idag har vi varit på 6månaders kontroll.. allting så bra ut, han växer, både på bredden o längden o gör det han "förväntas" göra för sin ålder.
Nåt roligt eller vad man ska säga, är att han vägrar titta på våran BVC-sköterska..haha.. kan han komma ihåg att han senast fick spruta av henne? Så fort hon pratar med honom o grejar o försöker så bara han vänder upp huvudet o tittar på mig när han sitter i mitt knä.. ratar henne totalt! HAHA.
Men när han sen fick peta o pilla på hennes halsband o glasögon o grejer så gick det bra.. hihi.. toknisse.

Vi börjar bli lite piggare, har haft feber o ont i halsen o förkylda, men det börjar nog ge med sig nu tror vi på...

Inte att förglömma så blir mosters lilla prinsessa 5 år idag!! Kalas till helgen med massa tårta o pussar o kramar!!
Älskar dig lillfis!!

Kusin Emma o Wille ♥


rygg till mage

det har blivit mer o mer att lilleman vänt sig från rygg till mage, men ena armen, den som hamnat under honom,  har inte riktigt följt med =)
Detta har även bara "hänt" när han legat i sängen.
Men idag, full rulle, nu vänder han o vrider över till mage helt fullt, med armen och även när han ligger o leker på golvet! Han blir dock förbannad för vad ska man på mage o göra? O så kan han ju inte vända sig tillbaka, så frustationen är stor, frugan fick vända tillbaka honom 2ggr inatt då han låg där o sprattlade som en strandad säl.

här hängde inte armen med riktigt :)


överambitiöst - lathet?

jag blir så förbannat trött på alla dessa mammor som hela tiden måste ha någonting att göra!? Är det för att dom själva är rastlösa, eller är det för att dom ska "gynna" barnet?

ena dan är det babysim, det är öppna förskolan, det ska träffas minst 4bebiskompisar / vecka, det ska städas på onsdagar, torsdagar ska det tvättas, lördagar hälsar man på släkt o vänner..

För vems skull? För barnet eller för att mamman är rastlös?

så.. nu har jag skrivit av mig lite! :)

fötter.


Jag har hittat mina fötter

 

o så äter jag majskrok..


RSS 2.0