tandläkar'n

Lillplutten var på sitt första tandläkarbesök igår. O vad gör dom då? frågar hur han äter, om vi borstar hans tänder o så bad hon oss vinkla upp överläppen för att se hur många tänder han hade! Ska vi säga 7 min sammanlagt! Inte jätteavancerat att gå till tandläkaren när man är liten pojk :)


Annars händer det i stort sett ingenting känns det som. Jag är helt slut, jättetrött jämt. Vet inte vad det är, allergimedicin, vädret? Visst man är trött jämt som småbarnsförälder men jag orkar ingenting o kan somna rakt upp o ner. Det löser sig säkert det också, som allt annat!

Om en stund beger vi oss till Willes morfar en sväng.. har inte varit där på länge o lite miljöombyte skadar aldrig!

Alla undrar om vi har börjat packa nåt än.. och svaret är då nej! Det är ju en hel månad kvar!
Tror det smidigaste är att ta ett ryck när det är 2veckor kvar, det går inte att ha kassar o lådor o grejer stående överallt med en liten springande gosse...


såld.

Så var det över, visningarna då. Lägenheten är såld o köpekontrakt är skrivet!
Wille har fått dagisplats i Hökerum o adoptionen har äntligen gått igenom. Så listan på saker som måste ordnas minskar sakta men säkert. Alltid något.

Nu är det väl bara det att det ska packas allting, 2a juli har vi bestämt att flyttlasset går! Eventuellt kanske vi kan ta nycklarna en helg innan så Willes rum kan tapetseras!

I söndags var vi i Bankeryd o hälsade på Annso o Stefan o gratulerade till deras lilla Tove som ploppade ut för tre månader sen! Jättesöt liten skrutta. Vägde som en fjäder, om man jämför med våran 11kg klump! :)

Nu är bilen på service o har varit sen i går morse, vanlig standardservice så det borde inte bli någon jätteöverraskning när man får kvittot!
O sen imorrn ska våran lilla kanin få somna in, känns lite vemodigt o tårarna bränner i ögonen, men det är det bästa för honom.


liten blir stor.

Så var han 1år våran lille kille!! Som så många gånger förr så frågar man sig vad som hände? Pang sa det o lilla lilla knyttet är helt plötsligt en pojk o inte längre en bebis!

Hans kalas gick som en dans o smörgåstårtan blev godkänd av släkta! :)
Han fick många fina saker, tack alla som gratulerat honom!

Sen har vi då tagit beslutet att flytta, när det sket sig med husbiten i och med nya regeln,  så har vi istället tackat ja till ett radhus, fast hyresrätt! Vi bor där några år tills vi hittar huset vi vill köpa. Då är det bara att säga upp lägenheten o flytta, som det är nu måste vi sälja här o pengarna vi tjänar sparar vi till handpenning. Enligt mäklare gör många första gångsköpare så här nu för tiden, sen nya bolånetaket kom. Man har inget annat val.

Så det blir ett radhus i Hökerum, en 4a, 2 plans! Sparar pengar, närmare till familj och nettan har endast 10mins bilväg till jobbet! Kommer bli bra. Som alltid är det mycket som ska ordnas innan en flytt och speciellt om man då ska sälja där man bor nu.
I helgen är det visning på lägenheten o det innebär att man har lite att dona med innan om man säger så...
Garaget kommer vara fullproppat ;)

 

 

 

 

 


RSS 2.0