närmar sig.

Dagarna springer förbi, och nu är det 1v o 3 dagar kvar tills vi flyttar.
Tycker ändå vi ligger ganska bra till i fas om jag får säga det själv. Det är lite små grejs kvar och det sista i porslinsväg o liknande som ska flyttas, annars tror jag det mesta är nerpackat.

Vi tillbringade lördagen i Borås Djurpark med min lilla mamma :)
Som bekant är ju Wille helt galen i djur, förstår inte vad han kan ha fått sitt djurintresse ifrån.
När vi var inne i hagen där man får klappa grisar o getter blev han HELT GALEN, han tjöt som aldrig förr.. (går alltid upp i falsett när han ser nåt han tycker om, eller nåt djur, eller nåt som är gossigt)

Denna veckan har fru sin första semestervecka, så vi passar på att njuta av ledighet tillsammans samt att göra såna där tråkiga måsten.

Midsommar firas hemma i goda vänners lag med sill o potäter o jordgubbstårta!!! :)




snor.massa tänder o stadsparken.

Våran son tar som bekant inte en tand i taget, utan nu har han haft 6tänder på gång det sista. I förrgår var 4st igenom. Han har faktiskt tagit det bra, lite gnäll, men bara snutten o tutten är inom räckhåll så har det varit nog så bra, eller ja, mamma måste ju vara inom 2cm radie också, annars går det inte!

Nu har vi blivit snoriga och det hostas lite också, så att åka o hälsa på 3månaders bebis igår var inte att tänka på, så vi funderade istället på vad vi skulle hitta på, då vädret var skönt o Wille behövde nåt annat att tänka på.
Det resulterade i Stadsparken.

Jag förstår inte varifrån Wille har fått sitt djurintresse, han blir helt LYRISK o galen av lycka när han ser djur, alltifrån en hund, katt, fågel, fisk,  ja vad som helst, så tänk då när laman, getterna o hästen kom o snosade på han i stadsparken. Han stod o tjöt o gapade o fäktade med armarna hela tiden :)  Han kommer bli galen när vi ska till djurparken.

Vi hade med oss tant G som i sin tur hade med sig rabarberkaka o vaniljsås samt kaffe som vi intog i skuggan på en filt i parken. Det var jättemysigt men varmt. 32grader i skuggtemp är lite väl mkt för min smak.

Väl hemma sen var det bara o fylla upp en balja med vatten så lilleman fick plaska lite och kyla ner sen klibba kropp, det var uppskattat! Hinken fylldes med vatten o hälldes över det mesta ute på gräset.

O nej, ni som undrar, vi har inte börjat packa än.. är ju hela 3,5vecka kvar tills flytten! ;)

 

 

 

 

 


RSS 2.0