anställningsintervju... igen

då var det dags för nästa anställningsintervju på måndag.
Ett heltidsjobb som personlig assistent som jag sökt..
Jag är ju redan nu timanställd hos en man men det blir inte så mkt timmar, bara när de ordinarie assistenterna är sjuka eller vill vara lediga.. så att dom ringde och vill träffa mig angående det här heltidsjobbet är perfekt! =) supert supert!

lata dagar..

det har inte varit något jobb för mig varken förra veckan eller hittills denna veckan..
visst, jag har fullt upp ändå =)

I lördags var det mys med familjen.. var ju på våffelcafé i Grovare, perfekt väder och vad mycket folk det strömmade till under dagen.. mysigt var det iaf och äntligen fick jag träffa mina små troll som jag inte kan få nog av!! Precis som det brukar! =) Efter några timmar där blev vi bjuda till syrran på grillkväll, så hela eftermiddagen och kvällen tillbringades i familjens närhet! Helt underbart!!

Söndagen bjöd på bilbingo med mamma, och gissa.. nettan vann.. dock bara 100kr för andra jävlar tutar samtidigt så det blev delning på vinsten.. synd. Men vi fick sätta på bilen några gånger i alla fall så vi var nära flera ggr.. nästa söndag är det säsongsavslutning och hela 15.000kr i potten.. detta kan man ju inte missa!!

Annars är det projekt trädgården och lata dagar som gäller..


lata dagar på altanen..


mys att vara ute o springa i gräset..


Perfekt ställe att spana på fåglar på..


våffelcafé..


Alla tittar bort för att slippa vara med.. dock inte Emma =)


Mamma ville kolla in i kameran iaf..


Söta mormor..

it's damn hot.

man kan då inte annat än att säga att sommarn har kommit!! Gud vad det är varmt! och så kommer det små pisseskvättar med regn.. men inte svalkar det nåt inte.. men nästa vecka skulle det bli lite sämre väder så då kanske man hinner samla krafterna ..

vi har iaf börjat på andra sidan av gräsmattan oxå.. lite mer jord på den sidan som måste bort bara så det tar nog lite längre tid.. men det blir skitbra när det väl är klart.. garanterat!!

Imorrn är det sociala klubben som gäller =) Ska med syrran o hennes familj o pap o ulla till ett nystartat våffelkafe i mina hemtrakter.. där ska det vräkas våfflor och umgås.. saknar syskonbarnen så jag tror jag blir knäpp. Ska pussa sönder dom totalt!!! Mina gostroll!!

Söndag blir det nog bil-bingo! =D och eventuellt jobb på natten..

RSS 2.0