Nyårsafton 2009



Ding dooooong...

jul 2009

då var julen över för detta år.. skönt tycker jag! :)
Firade som sagt hos svärfar med wängefors-klanen.. dom blir måååånga när vi samlas allaihopa :) men mysigt är det.
Barnen fick sina julklappar av tomten, man äter på tok för mycket, o sen är i stort sett julen över.
Jag jobbade ju julaftons natt plus juldagen oxå så det var hemskt vad det sprang förbi!!

Annandagen åkte vi till mamma o fick våra julklappar.. käkade lite o myste. Min syssling Frida som jag inte träffat sen studenten kom oxå o hälsade på en sväng. Många roliga minnen o skratt blev det :)

Igår var det dags att ordna det sista inför nyår.. så hur mkt det än tog emot var det bara att bege sig till A6.. först blev det skokanonen så jag fick tag på mina stövlar nån gång! *puh* .. o sen var det då Siba.. varmt, mkt folk, o hysteriska, stressade människor.. MEN jag fick mig min laptop ändå! :) äntligen! ..


Ikväll är det jobb igen.. o så imorrn.. men sen är jag ledig fram till 3e jan.. det är ju alltid nåt :)



vinter.

Först måste jag erkänna att det är mysigt att det kommit snö o är kallt för en gångs skull.
För min egna del kunde det kvitta, för jag hatar kyla, men tycker det är kul för alla barn, som nu äntligen kan göra snögubbar o åka pulka!
Till nästa år i november, december tror jag att jag måste läsa om det här inlägget för då kommer jag inte vara sugen på att gå ut, men då är ju våran egna knoddis här o måste ju pulsa i snön!

För övrigt är det 2dagar kvar till jul.. som i år tillbringas i jönköping, 2gator bort! :) smidigt o bra när det är så nära plus att jag ska jobba julaftons natt! Pengar måste man ha!


Är väldigt överlycklig över att det inte är några mer möss i förrådet, verkar inte vara det iaf, för det sitter inga mer i fällorna :) osten är kvar o det tillkommer ingen mer råttskit.. så vi har nog löst dilemmat med dessa äckliga jävla djur! *puh*

börjar bli tajt ...   =)



I'm out!

då var det avklarat på detta arbetsställe oxå! att man "out-at" sig! Alltid lika jobbigt! Blä!
Speciellt när man jobbar åt/hos nån som är någorlunda troende.. men det gick fint.. man stirrar upp sig så! Varför gör man det?
Och sen toklipar man över hur bra det gick o över reaktionen som aldrig blev.. =)

****

Plättan partar i uhamn idag.. det är julbord för ostpackarna idag.. hör o häpna.. dom får julbord :D
jag ska enbart slöa i soffan o äta lussebullar o umgås med våran gamla granne som ska komma o umgås lite!


5cm tjockare i omkrets o 3kg upp..

jävla möss.

detta drama började i tisdags på e.m då nettis går ut i förrådet o skulle hämta nåt.. kommer in o säger att det är söndergnagt på lite påsar där ute plus att det är råttskit på golvet!!
Snacka om att man blir förbannad! Vi har massvis med saker där ute som INTE får gnagas på...men iof.. har man fågelfrön, kanin-pellets o lite smått o gott så klart det lockar till sig möss, men vart ska man ha det då???

Allt i "mat-väg" är flyttat på o första råttfällan sattes ut i tiskväll.. på onsdan sitter den första musen fast! *gött* o jag hade förhoppning på att det inte var någon mer men laddade fällan ändå... o vips.. ja, imorse.. då sitter det en jävel till i fällan! Måste väl tillägga att jag H A T A R dessa djur o får lite smått panik när jag inser att det är jag som måste ta bort den döda musen från fällan o gå iväg o slänga den i skogen o ladda med ny ost!

Jag löste detta med gråten i halsen o paniken på högvarv! Måste ju tänka på min image! =D

Nu är fällan tömd o laddad igen.. förhoppningsvis är det ingen mer.. men det kan även vara massvis kvar.. men då blir det anticimex som får kväva dom jävlarna!! döda.döda.döda!

*******************

Igår i reklampausen under bonde söker fru kickade han till rejält så det syntes utanpå magen! ..

luftslottet som sprängdes.

var på bio i tisdags.. tog med oss gamla grannen oxå.. för att se 3e filmen i millenium-triologin!! Som väntat var det en bra film även denna! Fått frågan några gånger vilken jag tycker varit bäst, men det är helt omöjligt att säga för alla tre är riktigt bra filmer! Tycker dock lite synd om Stieg som inte får vara i livet o uppleva detta!!

För övrigt är det som vanligt.. vi jobbar.

Oj, höll på att glömma.. syster fyller år i dag.. gammal som gatan! *hahaha*
GRATTIS syster!

adios.

RSS 2.0