28år!

åren ränner iväg.. redan 28 =) folk börjar prata om åldersnoja? varför? .. jag lider då inte av denna åkomma! orka!

Igår hade vi kalas! Eftersom det bara skiljer 3dagar mellan min o syrrans födelsedag (men 6år för övrigt) så brukar vi fira tillsammans..så gjorde vi även detta år! :)
Vi hade kalaset här o 14.30 inväntades skaran.. innan det var det dags att ordna med det sista adventsstöket, strök och bytte gardiner i köket, juldukar skulle fram, upp med adventsljus, stakar o stjärnor.. men det mesta satte vi upp i lördags så det var bara finliret kvar :)
angående present så hade jag egentligen inte önskat mig ett skit då jag anser att jag har det mesta.. men jag fick pengar som ett bidrag till min bärbara, kära dator jag ska införskaffa mig.. förhoppningsvis på mellandagsrean!! ;)

Min underbara blivande fru har varit så söt i helgen .. bakat o stått i massa tills kalaset igår.. bakat lussekatter då det var första advent och så några andra sorter! *tack* puss!!

Hade även utlottningen till jul.. vem som ska köpa vad och till vem! Även om vi ska fira jul i Jönköping med Wängeforsarna så vill vi ändå vara med på julklapparna hos mamma, så nu är även det ordnat.

Annars får jag mest höra att jag blivit tjock! =D
Angående livet i magen så kickas det för fullt.. d*n har även börjat kicka lite hårdare nu så Nettan får känna oxå :)
Jag sa igår till syrrans troll att den börjat sparka (skulle aldrig gjort det) för vips så hade jag deras små svettiga, kletiga, kakrester till händer på magen som skulle känna.. men självklart så ville inte bebisen på beställning.




U som i Ultraljud och Ullared ..

I fredags var det dags för det "vanliga" ultraljudet som görs i v18.. mysigt att få se den lilla grodan igen... hade blivit mkt större sen senast, och alla mått o liknande såg bra ut.. dessutom ändrades datumet inget, så det är 17 april som gäller :)

Sen kom lördagen jag längtat så mkt efter, dock var jag förbenat trött när klockan ringde o vi skulle upp o göra oss i ordning för Ullared.. men iväg kom vi..
Väl nere ser vi kön när vi ska parkera bilen redan.. trevligt trevligt.. var ju bara att ställa sig och se glad ut.. 1h 30min tog det o köa för att komma in, så vi hann inte med allt vi skulle kika på , men den huvudsakliga avdelningen --> BEBIS hann vi :)
Blev några tusenlappar fattigare och ont i fötterna hade jag..
Blir nog att åka dit igen innan april..

 



äntligen.

måste börja med att skriva att det kickas för fullt i magen idag!! Som tur är, är det inga "riktiga" sparkar än utan mer som nån konstig bubblig, kittlande känsla, men det är nog vad jag misstänker efter att ha läst beskrivningar hur det känns innan dom riktiga kickarna sätter igång...riktigt skum känsla som jag aldrig vart med om innan.
Idag är det full fart.. hållt på i 2 timmar nu till o från .. tokunge!!
Redan i v19 kan man känna riktiga sparkar, och det är ju nästa vecka så vi får se hur det blir :)
Mår annars prima, som jag gjort hela tiden.. riktigt skönt!! *ta  i trä*

Har varit ledig 3 dagar nu.. men ikväll är det jobb och imorrn, men ska sluta lite tidigare imorrn då vi ska på ultraljud o få se kickern igen! mysigt värre!

och så lördag då..ullared!! :)

inte jobbig vecka =D

puh.. jag klarade fanken förra veckan.. men det var jobbigt.. speciellt efter P!nk konserten.. man var inte måttligt seg efter att ha kommit hem 3.30!!!

Men konserten va bra, hon är duktig den där P!NK!! slänger upp några bilder längre ner...

I söndags var vi hos mamma igen.. det var dags satt lämna in bilen på service.. denna gången hade han gått lite för mkt men men.. huvudsaken är att man gör servicarna.. annars blir det dyrt!! Så just nu står det en liten Toyota Yaris i garaget :) fick som vanligt låna mammas bil hem och ska byta tillbaka så fort våran kära Saab är färdig!

Snart är det dags att byta bil oxå.. en kombi.. tror vi håller oss kvar på Saab .. lutar åt en saab 9-3 kombi.. snygga som fan!! :P

Eftersom jag nästan fått krupp här hemma över att inte få åka till Ullared förrän vi servicen på bilen är gjord så blir det nu på lördag vi åker.. hjälp vad det ska shoppas!!!! massa bebis-saker ;) sen har vi ju fått lite beställningar av andra oxå.. som alltid..

men innan lördag kommer fredag o då är det först jobb och sen är det dags för ultraljud.. redan v 18 nu.. snart halva tiden.. och ja.. jag börjar bli tjock! Men jag älskar det!! Även mjölkproduktionen är i full gång har jag märkt! ;)

 


jobbig vecka!!!

jag måste beklaga mig.. jag bara måste! har en jobbish vecka framför mig som jag inte vet hur jag ska ta mig igenom.. men men.. vad gör man inte för att höja upp mamma-pengen! *suck*
Den började dessutom i fredags o slutar på söndag! *gråta syndaflod*

FREDAGS: Jobb till 15, slökväll framför idol, tidigt i säng.
LÖRDAGS: Minsta systerdotter kommer kl 9, full i gasen med värsta packningen, flängde runt till IKEA o köpte mammas present, var på djurmagazinet o köpte mat till djuren, handlade mat till oss + lördagsgodis till snurpan självklart! Sen fikade vi hos Ida o Mojje, hem, busade, spela tv-spel innan minstingen däckade i soffan :)
SÖNDAGS: vaknar 7.16 av en härlig stämma: "Lilla snigel akta dig, akta dig, akta dig.. lilla snigel akta dig..." vägrade vända mig om o erkänna att jag var vaken.. snurpan somnade om o vaknade vid 9 igen! ;)
Åkte sedan till pappa o gav present o åt tårta.. vidare till nästa kalas som var hos mamma, som fyller år på tisdag, mer sötsaker där..sen hem.. fixa sig iordning, försöka hinna umgås med Nettan o sen var det dags o jobba.
MÅNDAG: Jobb till 15, orkar just nu inte ett skit..
TISDAG: Jobb på förmiddan, sen iväg i bilen till Stockholm o Globen o Pink!! Kommer vara hemma runt 2-3 på natten.
ONSDAG: Kommer vara väldigt slö o seg men ska ändå fika med Angelica, sen jobb på natten.
TORSDAG: Jobb till 15
FREDAG: Jobb till 15
LÖRDAG: INGENTING PLANERAT O KOMMER INTE PLANERA NÅT HELLER!!
SÖNDAG: Jobb





men en rolig sak är iaf att jag kände plutten i magen innan.. en skitskum pirrande/kittlande känsla i magen som jag aldrig känt innan i mitt kära liv.. måste vart lillskiten som kickade!! ;) ♥


tjockismagen.

Igår var det först jobb på dan.. sen kom G o hälsade på o fikade! Var alldeles för länge sen vi sågs!!

Nu har jag precis vart o handlat mat.. o hämtat ut ett paket från H&M.. mammakläder! :) börjar bli lite tajt i vanliga brallor nu.. men tur det är inne med häng.. haha..

Just nu ligger väl fokus på nästa tisdag.. då är det P!nk i Globen som gäller.. jag är glad för att jag slipper köra. Det blev även denna gången Bashultans uppgift :P 5brudar blir vi som åker.. så det blir knökat i bilen.. men skit i det.. skoj ska det bli! P!nk är en brud med attityd! Minst sagt! :P
Får väl se hur pigga jag o Bashultan kommer vara.. haha.. tjockisar!

Kollade vädret precis.. idag blåser det storm o är svinkallt.. nollgradigt.. o som jag misstänkte... ikväll kommer det snö! *gråta* FAN! jag vill inte!!

Undrar lite vad jag ska hitta på nu?

gårdsstädning.

det är alltid lika kul när man får den där lappen i brevlådan att det är dags för gårdsstädning, man skuttar o hoppar av glädje och kan inte tygla sig fram tills det äntligen är dags.. eller inte!
I alla fall var det våran tur igår.. upp i ottan.. kl 10 började det!!!;) 

Blev parkeringen som vanligt som blev våran "avdelning".. men även den som jag tycker är smidigast =P
Efter 45min är vi klara och börjar gå runt för o se om någon behöver hjälp.. nähä då.. alla verkar vara färdiga så då ställde vi oss o tjöta istället, då helt plötsligt kommer det något vackert i ögonvrån.. fru Widell med pytteliten Leya o 4bent söt jävla jackson =D är lite sur på mig själv att inte detta ögonblicket förevigades.. jag som tar kort på ALLT, inte ens under städningen blev det några kort tagna.. GRR!!!....
Till även grannarnas förtjusning gosades det med Jackson .. får väl tillägga att det är en 3månaders labrador valp! världens sötaste!! =)

Grannarna som har en rottis tog ut den och jädrar vad dogsen stimmade och busade .. tokstollar, sen skojade jag till det lite med våra andra grannar som har pitbull om inte den ska komma ut o leka oxå.. men fick till svar att det nog inte var så lämpligt för då äter den upp nåt.. säger dumfan till ägare med ett flin på läpparna! Idiot!

Men sen helt plötsligt så kommer den dära pitbullen springande mot jackson o vill busa, svansen gick dock fram o tillbaka så läget var stabilt.. tog hunden i nackskinnet o skulle gå tillbaka med den, ggr 10.. men ingen ägare var i närheten o hur stark är inte en pitbull som hela tiden sliter sig... ingenting hände o den verkade inte argsint, sen dyker ägarna upp bakom knuten och jag säger.. eran hund smet.. då kommer dom o hämtar den o tar in den!
Men så kläcker tönten till ägare: "Den skadade väl ingen?"
Nä, det gjorde den inte.. vadå .. brukar den göra det? =O

Vet fortfarande inte hur deras hund kom ut från huset! mysterium! =)


Dagen för övrigt var vi o la krans o tände ljus på graven!
Handlade lite smått o sen tillbringades resterande tid av dagen i soffan.. vi öppnade inte dörren när det plingade då vi hade glömt köpa godis till alla utklädda småungar! :) och nåt bus orkade vi inte med. hahah.



RSS 2.0