gårdsstädning.

det är alltid lika kul när man får den där lappen i brevlådan att det är dags för gårdsstädning, man skuttar o hoppar av glädje och kan inte tygla sig fram tills det äntligen är dags.. eller inte!
I alla fall var det våran tur igår.. upp i ottan.. kl 10 började det!!!;) 

Blev parkeringen som vanligt som blev våran "avdelning".. men även den som jag tycker är smidigast =P
Efter 45min är vi klara och börjar gå runt för o se om någon behöver hjälp.. nähä då.. alla verkar vara färdiga så då ställde vi oss o tjöta istället, då helt plötsligt kommer det något vackert i ögonvrån.. fru Widell med pytteliten Leya o 4bent söt jävla jackson =D är lite sur på mig själv att inte detta ögonblicket förevigades.. jag som tar kort på ALLT, inte ens under städningen blev det några kort tagna.. GRR!!!....
Till även grannarnas förtjusning gosades det med Jackson .. får väl tillägga att det är en 3månaders labrador valp! världens sötaste!! =)

Grannarna som har en rottis tog ut den och jädrar vad dogsen stimmade och busade .. tokstollar, sen skojade jag till det lite med våra andra grannar som har pitbull om inte den ska komma ut o leka oxå.. men fick till svar att det nog inte var så lämpligt för då äter den upp nåt.. säger dumfan till ägare med ett flin på läpparna! Idiot!

Men sen helt plötsligt så kommer den dära pitbullen springande mot jackson o vill busa, svansen gick dock fram o tillbaka så läget var stabilt.. tog hunden i nackskinnet o skulle gå tillbaka med den, ggr 10.. men ingen ägare var i närheten o hur stark är inte en pitbull som hela tiden sliter sig... ingenting hände o den verkade inte argsint, sen dyker ägarna upp bakom knuten och jag säger.. eran hund smet.. då kommer dom o hämtar den o tar in den!
Men så kläcker tönten till ägare: "Den skadade väl ingen?"
Nä, det gjorde den inte.. vadå .. brukar den göra det? =O

Vet fortfarande inte hur deras hund kom ut från huset! mysterium! =)


Dagen för övrigt var vi o la krans o tände ljus på graven!
Handlade lite smått o sen tillbringades resterande tid av dagen i soffan.. vi öppnade inte dörren när det plingade då vi hade glömt köpa godis till alla utklädda småungar! :) och nåt bus orkade vi inte med. hahah.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0