födelsedag.

Hej hopp och grattis till mig -- hela 26år *garv* tänk vad tiden går..
Ska snart iväg till syster yster och barnen.. en mysdag med dom är vad man behöver när man fyller år.

Puh.. det blev en drastisk avslutning igår och jag känner mig lite taskig faktiskt..  men bara liiiite.
Det blev ju så att den andra personen som var intresserad av lägenheten bjöd 310.000kr och vi hade bara lånelöfte på 300.000kr, så det var ju bara att lägga sig, o gratulera den andra personen när budgivningen var över vid 13 tiden igår. Trist och surt och ledsamt.
Sen när jag åkte och hämtade Nettan på jobbet, för vi hade bokad tid hos banken så säger hon:
-Vad fan har vi gjort?
-Vadå säger jag?
-Vi kan ju inte ge upp den här nyrenoverade lägenheten, med nya vitvaror och sånt.. visst det kommer att komma fler lägenheter, men inte i det här skicket.

Men shit, tänkte jag, hur ska vi göra nu då? Hmm.. äh.. vi hör med banken om vi inte kan låna upp till lite mer, det är ju ändå vi liksom som tar lånet och kommer ju betala tillbaka varenda krona.
Ringer till mäklarn och säger "hello, we are back" ... typ =D och förklarar situationen och han säger att det är inga problem att komma "tillbaka in i budgivningen, för ingenting är fullständigt förrän papprena är påskrivna. Så ring mig igen när ni är klara på banken, men innan 14.30 för då har jag möte med köparen och säljaren.
Jippi!!!! tänkte jag .. ringde så fort vi var klara och sa att vi ÄR med igen. =)

320 papp var vi uppe i då.. dom andra la 330 och vi ökade på med 340.. shit tänkte jag.. det här kanske går hur långt som helst. Men när jag hade lagt 340 så stannade dom och lägenheten var våran!!!!! WIHA!!
Mäklarn säger: Men ingenting gäller förrän papprena är påskrivna.
Puh.. det var några svettiga timmar där fram tills 18.30 då vi skulle skriva på papprena men nu är det gjort och allting är klart .. senast den 29/2 flyttar vi in.. dam di dam dam dam daaaaa.....

Just det att jag känner mig lite elak är att under tiden .. alltså från det att vi la oss i budgivningen fram tills vi "var med igen" så hade dom som trodde dom hade vunnit lägenheten, varit ute och tittat i området och gått runt där och verkligen längtat, men när dom väl kommer och ska skriva kontrakt, ja, då säger mäklarn att vi är tillbaka igen *asgarv* och att budgivningen fortsätter, så då la dom sig efter ett tag... *skratt* lite hemskt. Men affärer är affärer!! =)
jag är skitglad och nöjd och lycklig och allting, kunde inte blivit bättre.
Mamma är eld och lågor över detta. =)

budgivning.

jahopp, jahopp, jahopp.
Då sitter man och budar på lägenheten man så gärna vill ha! =)
Mäklarn ringde igår vid 14 tiden och sa att det var vi och en budgivare till som var intresserade, så det var bara att köra igång en budgivning och som oftast, högst bud vinner.
Så jag fick börja, la mitt startbud på X antal kronor, han registrerade det och skulle återkomma.
Efter ca 20 min ringde han igen och då hade dom ökat upp lika mycket, så det var bara att fortsätta, men IMORGON säger stollen då.. för dom andra som var med och bjöd skulle åka bort under gårdagskvällen så dom var inte anträffbara förrän vid 20 tiden på kvällen igen och då tyckte mäklarn att det var lika bra att fortsätta budgivningen dagen efter. *suck* så då fick man inte veta igår heller, utan sitter här även idag med nerverna på helspänn och är beredd på att telefonen ska ringa =) Får väl se hur det går.. uppdatering sker ikväll =P

Annars idag, .. jo, ska till banken kl 13, ordna det sista och jag ska skaffa konto i Jönköping o sådär.. haha, möjligt att jag har kvar kontot hemma i min lilla by.. haha.. men nu så.. nu tar jag tjuren vid hornen och förflyttar det till Swedbank i Jönköping ist =D

Sen är det tvätt och städning idag oxå.. det måste ju se någorlunda ut här.. plus att man fyller år imorrn så man vet ju inte om det dyker upp nån. Familjen ska fira mig och syrran ihop i år har vi bestämt, vi fyller ju med bara 3 dagars mellanrum.. så firandet tar vi den 9e dec..

Sist men inte minst. GRATTIS TILL FREDRIK OCH ANNCHA SOM FICK EN LITEN SON 22.30 IGÅRKVÄLL


budas.

då har vi varit och kikat på lägenheten, för ni som inte har varit insatta i våra planer dom senaste dagarna.. haha, så är det en bostadsrätt i en radhuslänga som vi är spekulanter på, 2plan, 93.5 kvm o sådär.. den var precis lika fin och så som vi hade sett på nätet *dreggla*
så nu är det dags att buda. Mäklarn ringer på onsdag och säger hur det ligger till. .. så nu är det att vänta tills onsdag som gäller.
Det är ju en visning på tis oxå, idag var det bara vi och en äldre herre till, och han verkade vara väldigt skeptisk till ett köp. Men det är inte vi.. tss.. så det gör inget om han inte är med i budgivningen, om det nu blir nån budgivning vill säga.. hoppas inte =D

...

hela veckan har man varit inne hos grann-tösa minst 2ggr om dagen och gett Pepsi pojken sina mediciner ..
dränaget är borta, gick smärtfritt att dra ut när han sov .. han märkte inte ett skvatt.. =) och imorrn ska stygnen tas oxå.
vad har annars hänt i veckan? *fundera*
just det.. vart på jobbet = IKEA.. möte med personalansvarig, min gruppchef o f.kassan.. vi planerade min arb.träning. Känns riktigt bra och jag är super sugen på att börja jobba.. blä.. vill inte arb.träna först, men jag VEEEET, det är en process man måste gå igenom och jag vet att det är rätt för mig att börja så. Men det är ju JAG som känner att denna gången kommer det att funka. Det är på mitt intiativ den här gången, inga pistolhot mot huvet om att jag m å s t e börja.
Skitsamma, visst, jag kan arb.träna ett tag, sen ska jag rulla in pengar igen. *skratt* så det lät.
Den 4e jan börjar jag iaf, samma tid, samma kanal, innebär att jag börjar morgonvecka, så 5.30 kommer jag. Den kära väckarklockan kommer ringa vid 4.15.. gudars så det låter, mitt i natta. =) får nog vila middag sen dom första veckorna *skratt* det är iof bara 3-4 timmar / dag, men det är i n t e roligt när man går upp vid den tiden... men jag längtar.. ja.. faktiskt.. jag lääängtar. Kanske inte tills klockan ringer men tills jag är igång igen.. *high five*

Imorrn är det "stora dagen" .. ni som vet vad det handlar om .. plus ni andra, ni kan ju
be alla böner,
hålla alla era tummar
plus
andras tummar,
tänk mig,
tänknettan,
tänkOSS.
För att citera Kishti, det kan bli ett jävla Hallelujah moment...

lilla pepsi pojken.

Vilken konstig fredag det blev.
Grannen ringde in vid 10.30 och sa att jag måste komma och hjälpa henne hålla hennes katt för han har ett stort bitsår på bakbenet som det bara sprutar var ur. Hon skulle försöka tvätta det och sådär.
Shit, ja, säkert, det sprutar säkert ut var tänkte jag lite lugnt och gick över..
Där ligger lilla Pepsi i soffan och tvättar sig på ett sår på benet, för varje "tung-drag" eller hur man nu ska förklara, så ja, rann det massa äckligt gult var ur hans sår. Massa infekterat var det.
G tar lite rengöringssprit (sånt som naturligtvis inte svider) och börjar tvätta, och då jävlar, arg blev han som fan och morrade åt henne och försökte bita henne.
Lilla plutten, har jätteont. Så G ringer till djursjukhuset och säger som det är och frågar om dom har tid..
Vi fick komma in akut, men räkna med att vänte tiden var ca 2tim. Jeje, det måste ju göras, så det var bara att åka iväg till djursjukhuset, satt bokstavligt talat i 1h 45min innan vi fick komma in. Han blev undersökt och läkarn säger att han måste sövas för att hon skall kunna titta ordentligt och så raka honom runt såret... eventuellt oxå sätta dränage så att allt var kan rinna ut.
Men jag ringer sen när det är färdigt så kan ni åka hem under tiden... då va klockan 17.15.
Ok, hem åker vi.. timmarna går och vi börjar kolla Idol vid 20.. börjar undra varför veterinären inte hör av sig ?? så G ringer och får då till svar att dom inte har börjat med honom än *SUCK*
Efter ytterligare några timmar, närmare bestämt kl 23, då ringer dom o säger att dom behåller honom över natten.
Usch, stackars lill snutten som får sova där alldeles själv i sin transportbur. Men huvudsaken är väl att han blir frisk och sådär. Men usch. =/

Idag ska det handlas födelsedags present till min mammsing♥ som fyllde år förra helgen, ska dit och fira henne lite smått imorrn, även om hon undanbett sig. =)
Sen åka och hämta sötis pojken på djursjukhuset..

ancistrus yngel

blev helt chockad.. skulle rengöra pumpen precis och vad hittar jag i den ? jo.. 3st ancistrus yngel..
skitsmå och jättesöta.. =) då har man fått mal-bebisar oxå då.. JIPPIE!!



pappornas dag & däckbyte

då var det dags för Fars-dag igen..begav oss först till nettis far.. men när vi kom dit var han inte hemma, utan jobbade som "vanligt" , men B-I var hemma så vi fick tårta&kaffe o  lämnade fars-dags presenten.
Eftersom den hemska vintern har kommit och det är lite småhalt och minusgrader så var vi tvungna att byta däck oxå plus att nettis har sina däck ute hos sin kära far i hans garage o tur är väl det att vi kan ha dom där, för vi har då ingen plats =/ *letar efter trea*
Tog en liten stund att få på vinterdäcken med den dumma domkraften, men skam den som ger sig .. eller hur nettis? =P sen när 2däck var bytta så kom nettans yngste bror .. så han tog dom två sista, snäll pojk! Jaja, skratta du B =)
Däcken var bytta och händerna var någorlunda rena efter en tvätt så begav vi oss mot ulricehamn och till min kära far. Ännu mer kaffe och tårta och tjöt,  o han fick sin present han oxå.

I lördags, den 10e fyllde min älskade mamma♥♥  år! Hon har tillbringat en weekend i Tyskland och verkade ha det trevligt när jag pratade med henne på den stora dagen. Vad hon fyllde utelämnar jag på min blogg. Inte för att jag tror att mammsen♥ min har någon slags åldersnoja, det är inte hennes stil, men jag utelämnar det ändå =)

Idag är det läkartid som gäller, ska bli väldigt spännande!! Har nog aldrig längtat så här mycket efter en läkartid någon gång. *fniss*




Äntligen!!

tjolahej vilken helg det varit!
Började med ett litet kalas i lördags, nettans brorsdotter fyllde år så vi var bjudna på kalas kl 18.
God mat och trevligt sällskap blev det..alltid trevligt när alla träffas och alltid blir det så mkt skratt när man umgås med dom där W-forsarna =D

Efter 5 år sen senast hade jag och troppen bestämt att det var dags för att träffas. Hon har både gift sig och fått en dotter så nu var det väl ändå på tiden att vi träffades. Jag och nettisen tog bilen och åkte till Skövde i söndags för att hälsa på dom. Var lite pirrigt.. hade ju inte setts på evigheter men ändå har vi haft kontakt. Men "mötet" gick bra =D haha.
Väl i Skövde bjöds det på gott fika och kaffe. *mums* och tack!! =P vi lämnade våran present vi köpt till V och jag hade med mig lite *host* leksaker till deras pissemissar oxå.. jaja, jag veeeet! =D men dom blev glada dom oxå! =)
Fick ju äntligen träffa troppens fruga och underbara dotter oxå. Båda två var söta som socker! *skratt*
Gudars.. snacka om att den biologiska klockan tickar nu. Gaaah. Ja, som sagt.. deras dotter, sicket litet charmtroll och vad gott dom små liven luktar!!!  Hon låg i min famn och flinade och tjötade! Godisbit! Och riktigt lik troppen är hon.. och då menar jag riktigt lik.. men såg likhet med L oxå men det är mycket troppen, men som jag sagt några ggr innan så hade väl troppen ett FINGER med i spelet *asg* ..


Tack för en helmysig dag och vi måste träffas oftare!!
Kram på er alla tre!

förbannade john blund..

då var det dags igen.. för en natt då man inte kan sova.. eller ja.. jag har sovit i 40 min.
Var skit trött när jag slutade läsa runt 1-tiden.. men redan vid 1.50 vaknade jag igen.. har sen dess legat och vänt och bökat och tyckt det varit kallt,,sen varit varmt och inte kan jag somna. Oj, hela 50min blev det ju till och med.
Orkade inte ligga och krångla mer så det var lika bra att gå upp.. så slipper jag störa Nettisens♥  sömn oxå. Men hon vaknar ju inte ens om det vore jordbävning *ler* men ack söt!!!

RSS 2.0