julen över för i år..

då var all stress, förberedelser o annat som hör julen till, över. .. konstigt att det ska vara sån hysteri för en dag.
Våran julafton firades hos min familj, började kl 12, dopp i gryta, prinskorv, köttbullar, janssons, rödbetssallad, kålsallad, ägghalvor, sill, skinka, bruna bönor, bröd, ja.. gudars..
Vid 16 tiden kom kära tomten. Syskonbarnen var heltokiga, men den lilla snurpan tycker inte riktigt om tomten.. han är lite läskig! *ler* men hon fick många paket ändå. Som vanligt! =)
Själva fick vi som vi önskat oss, presentkort på IKEA, plus att syrran med familj överraskade oss lite med att köpa ett presentkort på butiken inspiration oxå!! =D det blev vi väldigt glada för!! Kan behöva inhandlas lite nu när man snart flyttar!
Gröten tryckte vi i oss i år oxå, men mandeln denna gången gick till min kära kusin U, så nu är det ju bara dags för dom att gifta sig inom 1år då.. hahahah.

Juldagen var i stort sett samma som julafton, fast istället hos Nettans pappa o hans fru. Gudars, jag trodde när vi åkte därifrån att jag trodde jag skulle spricka.. jag förstår inte varför man äter så förbenat mycket jämt? Tur det bara är 1gång om året. =)

Hoppas ni alla haft en underbra jul med många klappar!

fullspäckat.

Puh, vilken helg...
I fredags var det glögg-kväll hos våran kära granne. Jättemysigt hade hon gjort, massa tända ljus, drack glögg, åt pepparkakor, lussekatter & struvor. Efter 2 glas med glögg övergick jag till öl =P o nettan o grannen delade en flaska rödvin *blä* tycker i n t e om rödvin! Vi hade med oss det underbara spelet TP oxå, fick ju det nya av min älskling när jag fyllde år. Började spela, men som alltid när man har druckit lite så kommer man in i någon slags diskussion så spelet avslutades aldrig!
Lördagen var det dags för lite julfirande med nettans bröder, var bjudna  till I & M .. som alltid så var det god mat o trevligt sällskap. Ni w-are är ett lustigt folk *ler* me love you!! ♥♥ Barnen fick sina julklappar, o verkade nöjda. Träffar inte dom på jul för dom firar alltid på annat håll så då får det bli att man träffas o ger barnen sina julklappar lite innan.
Sen var det dags för söndagen, då var det dags att göra julfint här hemma, upp med julgardiner, fram med julsakerna, bakade lussekatter o snickerskaka! Kvällen avslutades med "Sveriges hjältar" på tv3 med glögg, lussekatter o pepparkakor! =) på tal om sveriges hjältar.. puh, vad vi grät!! Hmm.. tror dom var 5st personer som var utsedda till hjältar, när "inslaget" om varje person visades satt vi här och torkade tårar, känslig som man är...

Fick aldrig tag på veterinären i fredags, så nu blir det att tok-ringa idag. Klarar inte av att se mer blod i kaninburen nu. Stackars lilla Lisa. Men tur nog verkar hon inte ha ont! Hon är precis som vanligt, bara att det kommer droppar av blod när hon kissar, så något är ju fel. Lillsnuttan ♥
Gick upp och körde nettan idag för jag måste ha bilen hemma om vi får en tid idag. Förhoppningsvis får vi i alla fall en tid nu i början av veckan..


ps. fråga mig inte vad nettan har för sig på bilden.ds =D

--

sitter här o väntar på en som ska komma och kolla på lägenheten.
Vi sa ju upp den 30nov! Var en kille här i måndags och kollade oxå. Får väl se vem som får den. Vätterhem bestämmer!
Helgen har varit ganska slitsam. Ni som vet vad jag gjorde förstår, ni andra.. hmm.. ni förstår kanske inte *asg* i söndags hade jag så jädrans ont i ryggen och knävecken så det var sjukt, stå upp utan att röra benen i 8timmar är ganska slitsamt. Men det gick fint iaf.. =)
Annars i början av denna veckan har det varit ganska segt. Bara "varit" och inte gjort så vidare mycket.

Till våran fasa märkte vi igår kväll att Lisa började kissa blod igen =(
hon gjorde ju det för drygt en månad sen.. då var vi inne hos veterinären som misstänkte UVI, fick medicin mot det som hon skulle ta i 10dagar. Efter redan några dagar hade hon slutat kissa blod och när kuren var över var urinen som vanligt. Sen dess har det inte varit någonting förrän igår då. *suck* förhoppningsvis har hon inte ont. Hon är precis som vanligt annars, springer, busar, äter o dricker. Vi började med medicinen igen, och ska prova det i 5dagar sa vi.. så får vi se vad som händer. Fortsätter det efter 5dgr så åker vi in med henne. Är nog lika bra att kastrera henne, hon-kaniner kan få mkt med livmodern och sånt om dom inte ska ingå i avel.

På lördag ska det firas lite smått jul med nettis bröder. Ska vara hos I & M kl 18. Trevligt trevligt! =)
Ang jul så kommer vi att vara hos min familj hela julafton och så firar vi hos nettis pappa på juldagen.
Detta året blev det så knasigt för både min och nettis familj skulle fira i stort sett samma tid på julafton så vi valde att göra såhär istället i år. Blir bra detta oxå får vi hoppas.

Förresten, på söndag.. angående bilen. Har du tid att fixa lite då B? Du brukar ju smygläsa här utan att lämna kommentarer så du känner dig nog ganska träffad =P vore ju bra att göra det innan snön kommer som du sa.

Ikväll är det bonde söker fru.. final! haha. Möjligt att jag har fastnat för denna serien i år! hehe. Lyckorus blev det när nettis sa att det är även är imorrn.. dam di dam dam deeeeej *trumvirvel*


....

Var ju hos syster yster♥ + barnen♥ i fredags.. var jättemysigt.. vi var och fixade 2 små granar bland annat, pratade, myste och hade oss.
Var hemma i Jkpg så att jag kunde hämta Nettisen vid 15. Efter ett tag plingade det på dörren och där stod våran kära granne. Hon hade med sig en liten present till mig, och inte så liten heller, eller ja, beror ju på hur man ser det, men för mig var det oerhört stort. Eftersom G är så extremt duktig på att måla så har jag bett henne att måla två stycken tavlor på mina pissar, vilket hon nu hade gjort, hon var färdig med Kajsa. Sååå likt och jättefin var den TACK!!
Den ska ramas in och sättas upp på väggen.
Fick presenter av Nettis oxå, bland annat underkläder och mitt favoritspel Trivial Pursuit!! Det nya med 2400nya frågor. RIKTIGT UPPSKATTAT! Nettis hatar att spela frågespel men i lördags kväll ställde hon upp att spela med mig och kära grannen. G vann! =P vi tog några öl under spelningen oxå, Inte G för hon var bakis sen fredagen men jag och nettis klunkade i oss några stycken =D
I söndags tog vi sovmorgon.. hade precis väckt nettis vid 12 då hennes mobil ringer, äldste brodern M ringer och säger att dom kommer om ca 10-15min. Shit, bara att springa upp och försöka göra sig iordning så gott det gick.
Dom kom, vi fikade och tjötade, kollade bilder o info om det nya huset vi köpt =D Räknas ju som hus, eftersom det ligger i en radhus länga, men liksom, det är ju ändå en lägenhet...
Denna veckan jobbar nettis över varje dag.. stackarn. Dom har mycket att göra nu innan jul..
Det var väl min redovisning av helgen tror jag.. =)

RSS 2.0