--

sitter här o väntar på en som ska komma och kolla på lägenheten.
Vi sa ju upp den 30nov! Var en kille här i måndags och kollade oxå. Får väl se vem som får den. Vätterhem bestämmer!
Helgen har varit ganska slitsam. Ni som vet vad jag gjorde förstår, ni andra.. hmm.. ni förstår kanske inte *asg* i söndags hade jag så jädrans ont i ryggen och knävecken så det var sjukt, stå upp utan att röra benen i 8timmar är ganska slitsamt. Men det gick fint iaf.. =)
Annars i början av denna veckan har det varit ganska segt. Bara "varit" och inte gjort så vidare mycket.

Till våran fasa märkte vi igår kväll att Lisa började kissa blod igen =(
hon gjorde ju det för drygt en månad sen.. då var vi inne hos veterinären som misstänkte UVI, fick medicin mot det som hon skulle ta i 10dagar. Efter redan några dagar hade hon slutat kissa blod och när kuren var över var urinen som vanligt. Sen dess har det inte varit någonting förrän igår då. *suck* förhoppningsvis har hon inte ont. Hon är precis som vanligt annars, springer, busar, äter o dricker. Vi började med medicinen igen, och ska prova det i 5dagar sa vi.. så får vi se vad som händer. Fortsätter det efter 5dgr så åker vi in med henne. Är nog lika bra att kastrera henne, hon-kaniner kan få mkt med livmodern och sånt om dom inte ska ingå i avel.

På lördag ska det firas lite smått jul med nettis bröder. Ska vara hos I & M kl 18. Trevligt trevligt! =)
Ang jul så kommer vi att vara hos min familj hela julafton och så firar vi hos nettis pappa på juldagen.
Detta året blev det så knasigt för både min och nettis familj skulle fira i stort sett samma tid på julafton så vi valde att göra såhär istället i år. Blir bra detta oxå får vi hoppas.

Förresten, på söndag.. angående bilen. Har du tid att fixa lite då B? Du brukar ju smygläsa här utan att lämna kommentarer så du känner dig nog ganska träffad =P vore ju bra att göra det innan snön kommer som du sa.

Ikväll är det bonde söker fru.. final! haha. Möjligt att jag har fastnat för denna serien i år! hehe. Lyckorus blev det när nettis sa att det är även är imorrn.. dam di dam dam deeeeej *trumvirvel*


Kommentarer
Postat av: Anna

hur går det med lilla lisa? synd om henne! hoppas det blir bättre snart. så ni ska fira lite jul imorrn alltså? mys! och härligt att ni ska va hos din familj på julafton.. mkt paket eller? vi ska julhandla det sista imorrn och sen blir det julbak resten av dagen! ska bli mys.. :) jag fick jobba tis-fre denna vecka. toppenbra! puss och kram!

2007-12-14 @ 22:01:47
URL: http://troppanol.blogg.se
Postat av: F R E D R I K

Söta små djur det där! Annars? allt bra med dig? PoK

2007-12-15 @ 14:47:45
URL: http://freddie80.blogg.se
Postat av: Anna

fint kort på kanin och kisse! det är kajsa va?? eller kan saga sitta så brevid ninen?? vad du har kommenterat i bilddagboken då.. vilda är mullig, ja.. :) men bättre det än spinkig! :) hon är goooosig ju!

2007-12-15 @ 22:08:09
URL: http://troppanol.blogg.se
Postat av: Anna

haha! kajsa tar hand om kaninerna alltså. :) snäll hon är! vad är skruttar eller vad du nu skrev att ni mumsade?? jaa.. bebisar ska va mulliga, absolut! fast theo har aldrig varit det men han är goast ändå. :D hur var det på julfirandet igår? mkt folk och mkt mat? jag är sjuk idag.. blä!! ont i halsen, snuva och tung i huvet.. inte kul alls!!

2007-12-16 @ 13:20:53
URL: http://troppanol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0