..

Det händer inte jättemycket i vardagen, men det rullar på ändå.. därav inte så mycket skriveri här.

I helgen gjorde vi iaf ett ryck o har i stort sett fått iordning i hemmet, så nu är alla välkomna igen! :)

Nu i veckan har jag o wille mest chillat, vi har umgåtts med andra mammalediga o deras barn oxå.. veckorna då jag inte har bilen är det lite halvt tråkigt, då jag inte kan ta mig nånstans om jag vill. Men i måndags kom Ida o barnen hit, så Wille tokade lite med sina kusiner. O sen igår var Sara o Emilio här o myste lite grann! :)

Det börjar väl bli lite smått dags att ta o dra igång Willes rum.. det kommer en snubbe hit på lördag o ska köpa våran Malmbyrå.. när dom väl hämtat den finns det egentligen inget som hindrar oss från att börja.. ja, förutom då att vi måste tömma hans rum på det som är där nu o välja fondtapet! ;)

Älskar dig Willemannen!!


panna.

ÄNTLIGEN, inte en dag för tidigt kom våran efterlängtade nya, hightech panna!! :) Egentligen är den väl inte så hightech, men om man jämför med en från 1986 så är den ja, vi kan kalla det, modern!
I fredags installerades den, lite bök o meck, men nu är det varmt på elementen o allting fungerar som det ska, finns bara ett ord, ÄNTLIGEN!!
Så nu är det slut på renoveringsarbeten utförda av fackmän.. allting är helt klart! Det är en underbar känsla. Så nu hoppas vi att min stressade kropp känner av detta och att lugnet kan infinna sig!

Vi har fått upp våra "ord" på väggen oxå, o hemmet börjar smått få form som det var innan, nya gardiner har inhandlats .. måste få upp gardinstången igen bara :) Skönt att man ser att det börjar bli färdigt.

Igår var vi hos willes flickkusiner, det nalkades 8års kalas! Jag har nog aldrig fått så många pussar o kramar av födelsedagsbarnet, tror hon blev glad över sina presenter! Den riktiga födelsedagen är inte förrän den 19e, hela 8år är hon.. tycker inte det var längesen syrran sa att jag skulle bli moster! =/

Våran lille pojk är tokförkyld, det är så mkt tjockt snor i näsan så vällingen är jobbig o dricka, han får suga 2-3ggr sen måste han stanna upp o andas o så håller han på. Nappen är jobbig o suga på o det är jobbigt att komma till ro.
Så nu är det mkt nässpray o näsfrida som gäller! Lille gubben.



Ikea + röj

Då var vi på IKEA i torsdags.. nä, vi va inte själva, men vi hade bestämt att vara där när det öppnade kl 10. Vi fixade det , då vi anlände 10.01 :)

Hittade det vi skulle ha o blev några tusen kronor fattigare! (kl blev 15 när vi åkte hemåt) .. nu har det gått några dagar o vi har monterat förvaringsställningen i klädkammarn o det blev väldigt bra om jag får säga det själv :)

Det är mindre saker på altanen och det resterande ska in i ute förrådet så fort dom installerat den nya pannan så vi kan flytta det i förrådet in i tvättstugan.
Antar att det blir i slutet av veckan dom kommer o ordnar pannan.
Efter det hoppas jag att det är slut på allting, för detta tar musten ur mig, att det alltid är någonting kvar som strular..

Nästa projekt blir Willes rum, det är dags för killen att flytta till eget rum, men först ska hans morsor måla o tapetsera där inne, vilket inte borde ta någon tid om vi bara kan hitta någon snygg fondtapet först :)

När vi va på IKEA blev Wille helt tokig när han såg ett gossedjur i form av en råtta, har aldrig sett han flina upp sig så o bli helt sprattlig..så det var ju bara att köpa den ;)


nyår o julklappar med släkten W

då har det varit nyårsafton oxå, o även våran första bröllopsdag! :) Vi lagade mat o drack skumpa o öl i goda vänners lag..
Dagen efter var vi långt ifrån pigga, dock inte bakfulla som jag antar att många var :) skönt det.
Herr W sov sig igenom hela tolvslaget o märkte inte av dessa smällare o raketer..

Igår var det julklappsbyte för Wille med sina kusiner på Wängefors-sidan, han fick trätågbana o duplo lego bland annat, vi har invigt de stora delarna i legot idag o han plockade o studerade o hade sig, även om han är för liten att bygga än. Men alltid bra att få saker som "räcker" ett tag o inte som man måste plocka undan om någon månad redan för han växt ifrån det. Wille tackar o bockar.

Annars är det mest grinigt här hemma, skrutten får tand 3, 4 o 5 o han gnäller. Hjälper inte vidare med alvedon heller tycker jag. Märker ingen skillnad om han får eller inte får.
Sen är det mkt mardrömmar som stör han när han ska sova, så då blir det ännu grinigare när inte han får sin skönhetssömn. Stackars liten skrutt.

Vi ser framemot slutet av veckan, på torsdag är det ju trettondagsafton o Nettan är ledig, förmodligen är hon ledig fredag oxå, det innebär shopping på IKEA på torsdag, vi ska försöka göra ett ryck o få i ordning i klädkammarn, så det måste köpas hyllsystem o annat dit in.. wish us luck.


RSS 2.0