panna.

ÄNTLIGEN, inte en dag för tidigt kom våran efterlängtade nya, hightech panna!! :) Egentligen är den väl inte så hightech, men om man jämför med en från 1986 så är den ja, vi kan kalla det, modern!
I fredags installerades den, lite bök o meck, men nu är det varmt på elementen o allting fungerar som det ska, finns bara ett ord, ÄNTLIGEN!!
Så nu är det slut på renoveringsarbeten utförda av fackmän.. allting är helt klart! Det är en underbar känsla. Så nu hoppas vi att min stressade kropp känner av detta och att lugnet kan infinna sig!

Vi har fått upp våra "ord" på väggen oxå, o hemmet börjar smått få form som det var innan, nya gardiner har inhandlats .. måste få upp gardinstången igen bara :) Skönt att man ser att det börjar bli färdigt.

Igår var vi hos willes flickkusiner, det nalkades 8års kalas! Jag har nog aldrig fått så många pussar o kramar av födelsedagsbarnet, tror hon blev glad över sina presenter! Den riktiga födelsedagen är inte förrän den 19e, hela 8år är hon.. tycker inte det var längesen syrran sa att jag skulle bli moster! =/

Våran lille pojk är tokförkyld, det är så mkt tjockt snor i näsan så vällingen är jobbig o dricka, han får suga 2-3ggr sen måste han stanna upp o andas o så håller han på. Nappen är jobbig o suga på o det är jobbigt att komma till ro.
Så nu är det mkt nässpray o näsfrida som gäller! Lille gubben.



Kommentarer
Postat av: A

grattis till ett nytt hem. :D typ. :P

2011-01-18 @ 20:44:33
URL: http://annatropps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0