blandat.

dags att uppdatera lite granna...

I söndags var det kalas i Romsås.. eftersom Kajsa snuttan hade magsjuka förra helgen så blev det framflyttat.
Som vanligt fick hon en jädrans massa paketer och hon var eld och lågor hela dan.
För första gången i sitt liv hade hon även haft barnkalas för sina kompisar på förmiddagen, så gissa om hon var nöjd. =)
Annars? Jodå.. dagarna tickar på och livet flyter.. ** Är morgonvecka nu så man går som i en liten dvala genom dagarna. Fattar inte hur jag pallar mig upp 3.55, men upp det kommer jag! Nu är det en ledig dag imorrn iaf.

Vi packar och donar och håller på hela tiden.. alla skåp är nu tömda, förutom 2st i köket.. där har vi porslin kvar som vi använder, så det får vi ta bland det sista..
sen är matkällarn och vindsförrådet i princip tömt oxå.. det resterande därifrån ska vi bära in i lägenheten, för att slippa kånka saker därifrån oxå på själva flyttdagen.

Har även vart och fixat det sista med lånen .. känns så bra allting så nu är det total nedräkning som gäller.. *hoppar och studsar* jag vill NU.



KAJSA 5år

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS mosters lilla älskling!! Idag fyller Kajsa 5år.. jädrars vad fort det går.. tyckte inte det var länge sen syrran kom hem med en där lilla bebisen som var för tidigt född och fick ha dock-kläder! Vart har all tid försvunnit tro? ..
Dessvärre blev det inget 5års kalas för snuttan hade spytt 3ggr på natten så dom ställde in kalaset om det nu var magsjuka som var på väg. Stackars lilla Kajsa, inte få fira sin födelsedag! Men det får vi ta igen nästa söndag då kalaset är istället!! puss
Vi var i Borås på förmiddan, i förhoppning att hitta vårat matsalsbord till ett billigare pris. Passade på att ta Bosättningspiraten oxå när vi ändå var i krokarna.. och ser man på .. där får vi ett bord + 6stolar för 8500:- och billigare än så kommer vi inte att få det nytt, så det är ju bara att köra på det =D Jippie!!

Ytterligare ett födelsedagsbarn idag! Stina fyller 40år!! GRATTIS!!
Jag, mamsen, Martin o  Nettan åkte dit och gratulerade vid 17tiden, fikade, åt tårta och så som man gör på kalas.. hon blev riktigt glad över att vi kom och gratulerade!! =)

Gårdagen var bara en slö-dag. Åkte och handlade lite mat dock och sen kom en kille och köpte  lite fiskar.. har faktiskt gått riktigt bra nu det sista med fisk och snäck försäljningen! =P och snart kommer det ännu mera snäckor.. har 5.. eller hmm. .kanske till och med är 6 ägg-klumpar på gång. Najs. Skitmånga som vill ha och till och med har förbokat så dom inte ska ta slut.. tihi.


julklapp.

Då var det morgonvecka igen. Vaknade även idag INNAN klockan ringde ..haha. Helt crazy. Upp gick jag vid 3:38 för den som bryr sig. Jajja, ni IKEA - medarbetare som läser detta här vet att det inte är så jättekul att gå upp vid den tiden, men vad gör man inte för att tjäna pengar ;)
3½ timma är väl ingenting tänker ni säkert nu.. pyttsan på er. Vem vet, jag kanske "springer upp" innan klockan ringer när jag är tillbaka fullt oxå.. chansen finns, men det är väääldigt liten må jag säga.

Gick fin fint idag med.. fortfarande inte vält någon pall, men en soffa lutande i 90grader rät vinkel åt vänster idag, men föll gjorde den inte. Det låter så förbannat när man välter. =D

Åkte till Mia och drack lite kaffe efter jobbet, passade på när jag ändå hade bilen och var i krokarna av Hovslätt.
Tjötade och drack kaffe och sen drog jag mig hemåt vid 12 tiden.

Hämtade ut min julklapp på jobbet idag oxå. Riktgit fin om jag får säga min mening.
Fick välja av det ni ser på bilden nedan! =)
Jag har valt den svart/vita stora skålen.. fick oxå världens "bästa" film!
Tack o bock.


...

dags för lite update.
Först och främst måste jag säga att svenska folket har lite vett iaf, som röstade fram Winnerbäcks låt "om du lämnade mig nu" till bästa låt 2007. Bra där!! Men dock så är jag besviken att han inte fick mer priser.
Sahara Hotnights däremot blev väl sådär glada över att bli snuvade på "årets låt" :
"Ja vi är besvikna... Skrivet av Sahara Hotnights 10 januari 2008, klockan 11:57
...men Lasse, du vann ett värdigt pris gosse, dom skall inte få starta krig mellan oss."
TJI fick ni säger jag bara..
...och GRATTIS LASSE-MANNEN!!
Du gör mina dagar så mycket ljusare!!

**
image250

**
I fredags var det APT på jobbet, så mina 3 arb-timmar förflöt smärtfritt om man säger så.. hehe, blev bara APT.n som varade i 2tim, sen gick jag till tjejens jobb och väntade på henne i ca 10 min och sen åkte vi hem. Det är hyffsat smidigt att våra arbetsplatser ligger med 3meters avstånd från varann =D
Tog svängen förbi EM i Tenhult.. spanade efter matsalsbord + stolar, men det som ingick i "paket-priset" var inte det som vi hade spanat in.. men tog lite broshyrer och sådär.. sen tog vi Bergmans möbler oxå när vi ändå var ute i krokarna.. men det var likadant där.. landar runt 10.000kr med det vi vill ha och självklar i Ek då.. det är ju det som gör det så dyrt. men jädrars vad snuskigt snyggt det är!!! =P så antingen får vi punga ut 10-papp eller så får vi sänka våran ribba till "mindre" standard. .. hmm.. känner jag både mig och min fästmö rätt så lägger vi 10-papp ist!
Eller vad säger du söt?

Det var ju nystart för Let's Dance igår oxå.Enligt min älskade systerdotter♥ så kan man inte missa detta. Det är hennes favoritprogram.
Jädrars i min låda vad jag skrattade.. nu påstår jag inte, att jag själv att jag kan dansa på något sätt, nej.nej.nej. Men alltså, Karl-Petter, bonnen, han är så sköööön!! Jag diggar han stenhårt. Delvis hans värmländska + "bonne-dialekt" och sen hans sätt att röra sig. Låg dubbel i soffan när han "dansade"

det var allt för denna gången ..
och så glömmer vi inte att rösta på Winnerbäck får Rockbjörnen för:
' årets manliga artist
' årets svenska låt
'årets svenska album
' årets svenska live-akt

image251
-:: klicka på länken för att rösta ::-

feel the love

Då har det gått några dagar sen jul ..
hmm.. har hänt en hel del faktikst! =) ovanligt i mitt liv. haha.
Kära systerdotter Kajsa♥ har varit här och sovit över, vilket hon uppskattade som attan, hon var superlycklig hela kvällen. Alla djuren som skall tas om hand var det bästa, hjälpa till med kaninburen, ge fiskarna mat...
Somnade så gott i soffan till en film på kvällen, iförd pyjamas under gosetäcket. Hon hade bestämt sig för att INTE somna för hon skulle vara vaken hela natten när hon nu väl fick sova över hos oss, men till slut tog John Blund övertaget!

Nyår firades med våran älskade granne! Hade bestämt att göra tonfisksallad med vitlöksbröd och öl till vätska. Hade även köpt en flaska champagne att dricka när klockan närmade sig 24.
Kvällen blev lyckad, salladen blev god, ölen var som vanligt alltid lika god och tolvslaget skålade vi in, även med Ida och Morgan som kom en sväng.

Den 4/1-08 var det dags för mig att ta på mig IKEA - kläderna och bege mig till CDC Torsvik igen! Natten till torsdagen kunde jag inte sova.. inte så överdrivet oväntat.. men däremot väldigt oväntat att jag vaknade före klockan ringde, den ringer ju trots allt 4.13 på morgonveckorna.. men då hade jag vart uppe för länge sen! haha.

Kändes bra att börja jobba igen.. skönt att träffa alla och att ha nånting att fördriva dagarna med. Inte för att det just nu är något problem, då vi har en lägenhet att tömma + 2st förråd.
Vi började packa igår.. redan fått ihop 6 lådor.. rensade ut sånt som vi ska skänka oxå .. då vi har en hel del dubbletter ( ? stavning ) av det mesta. Sen blir det massa grejer som bara blir stående.. det vi inte har använt nu på 2år.. vad är det som säger att vi kommer använda det sen.. nädu.. iväg med skiten! =D
Lägenheten ser ut som fanken.. lådor och papperskassar och skit överallt.. men men.. sånt man får ta när man ska flytta..
förresten, 39dagar kvar idag.. --> final countdown.
adios!






RSS 2.0