KAJSA 5år

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS mosters lilla älskling!! Idag fyller Kajsa 5år.. jädrars vad fort det går.. tyckte inte det var länge sen syrran kom hem med en där lilla bebisen som var för tidigt född och fick ha dock-kläder! Vart har all tid försvunnit tro? ..
Dessvärre blev det inget 5års kalas för snuttan hade spytt 3ggr på natten så dom ställde in kalaset om det nu var magsjuka som var på väg. Stackars lilla Kajsa, inte få fira sin födelsedag! Men det får vi ta igen nästa söndag då kalaset är istället!! puss
Vi var i Borås på förmiddan, i förhoppning att hitta vårat matsalsbord till ett billigare pris. Passade på att ta Bosättningspiraten oxå när vi ändå var i krokarna.. och ser man på .. där får vi ett bord + 6stolar för 8500:- och billigare än så kommer vi inte att få det nytt, så det är ju bara att köra på det =D Jippie!!

Ytterligare ett födelsedagsbarn idag! Stina fyller 40år!! GRATTIS!!
Jag, mamsen, Martin o  Nettan åkte dit och gratulerade vid 17tiden, fikade, åt tårta och så som man gör på kalas.. hon blev riktigt glad över att vi kom och gratulerade!! =)

Gårdagen var bara en slö-dag. Åkte och handlade lite mat dock och sen kom en kille och köpte  lite fiskar.. har faktiskt gått riktigt bra nu det sista med fisk och snäck försäljningen! =P och snart kommer det ännu mera snäckor.. har 5.. eller hmm. .kanske till och med är 6 ägg-klumpar på gång. Najs. Skitmånga som vill ha och till och med har förbokat så dom inte ska ta slut.. tihi.


Kommentarer
Postat av: tess

test...

2008-01-24 @ 08:25:53
URL: http://goto.glocalnet.net/domkallarmigtess
Postat av: Anna

Heej! Nu är jag tillbaks. Fint va? :) Är lilla Kajsa frisk nu? Hoppas det! Inte kul att va sjuk, speciellt inte på sin egen stora dag.
Puss och kram knäppis!

2008-01-24 @ 19:54:23
Postat av: Henrik

Hoppas att du inte glömmer bort mina blåa snäckor som jag bokat utav dig. LeR

2008-01-26 @ 10:27:10
URL: http://mrbamze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0