tjo

har jobbat en hel del det senaste och det har funkat prima.. jag önskar dock att jag ägde en laptop med mobilt bredband.. det hade varit toppen när man jobbar som jag gör och dessutom har sovande jour! =)
men drömmar är väl till för att uppfyllas? *petar på nettan*

annars har det varit midsommar.. jag jobbade 8-15, gjorde midsommar mat till mig o herrn! :) supergott är ju det!!! sen när jag slutat och kom hem så hade nettan gjort alla förberedelser här hemma inför kvällen.. då G kom och sov över och vi åt midsommarmat, drack öl och hade en trevlig kväll!
Midsommardagen var det dags att jobba igen.. men började inte förrän 21.30 så det var ju lugnt.. och det var faktiskt inga större svårigheter att somna hos en "främmande människa" och utan min älskling! Men det var ju "dagen efter" oxå..  =)
Kanske blir svårare att sova ikväll..

För tillfället håller vi på med lite trädgårdsprojekt.. vi drar bort en häck på framsidan.. ja, det låter ju simpelt att bara dra bort .. nja.. det ska tilläggas att det är en tuja oxå.. en stor barr-häck..som är 120cm hög, med jävla rötter...
Men det kommer bli bra när den är borta och det istället förmodligen sitter staket där =P
Sen har vi även en gräsmatta som ska sänkas 20cm.. för krångligt med en 20cm hög kant när man ska klippa gräs o liknande.. MEN då har vi oxå en brunn i gräsmattan, som förmodligen är orsaken till att gräsmattan har höjts.. hmm..
Greja är kul plus att det blir gratis solbränna =D

Bilder tas självklart på detta projekt (som allt annat) så det kommer att komma här sen..

puss




*******UPPDATERING BILDER********










så ja.. vi har ganska fullt upp ;)

vet inte vad jag ska ha för rubrik.

I alla fall.. så den senaste arbetsintervjun jag var på gällde oxå personlig assistent, åt en äldre herre som i stort sett är självgående.. det kändes jättebra när jag var där.. han o hans assistent drog "hans version" av livet o varför dom söker personal.. sen fick jag dra min livshistoria =) det kändes skitbra o han var en rolig prick..
Både jag o herrn skulle fundera tills dagen efter just för att känna på läget lite och vad vi tyckte om varann.. redan när jag åkte därifrån hade jag bestämt mig för att tacka ja, och var inte speciellt nervös för att han inte skulle "gilla mig"
.. inte för att jag har nåt överdrivet bra självförtroende, det kändes bara "rätt" !

När jag ringde sen o tackade ja, så var det ömsesidigt. GÖTT!
Så igår var första dagen brevid.. torsdag kommer vara dag 2 brevid.. sen jobbar jag midsommar afton på dagen och sen midsommardagens natt själv.. det kommer gå prima! =P

Annars i midsommar ska våran kära granne G komma hit o vi ska äta sill o umgås..blir väl en o en annan öl oxå.. jag slutar ju 15 från jobbet så det blir inga problemas...

Vad händer hos dig?

helg.

det regnar, mysbyxorna är på, smågodiset köpt, filmen bränd så nu slänger vi oss i soffan och firar helg!!


måndag.

Igår var det söndag.. och även val till europa-parlamentet.. en självklarhet att man måste rösta! Vi gjorde våran plikt igår förmiddag.
Helgen har annars varit hyffsad lugn, lite fika hos svärfar, fotboll på teve o mys! =)

Var ju på anställningsintervju förra veckan.. den gick bra, dock var det bara vid behov.. alltså när folk är sjuka eller behöver semester, lite surt då man vill ha ett långvarit vikariat, minst några månader i alla fall. Men det är som sagt bra att få in en fot någonstans.. vi bokade 2dagar då jag ska gå brevid. Dom kunde inte säga alls hur mkt eller lite jobb det kunde bli, allt från 1 timme i veckan till massvis.
På eftermiddan ringer dom från ytterligare ett jobb, ska dit imorrn på anställningsintervju.. verkade bättre, delvis mer timmar som han i stort sett kunde garantera mig, plus att det ligger närmare, känns som det är mer lockande. Det blir nog bra.

Annars rullar det på ..

Fick ett tråkigt samtal innan.. aldrig roligt att höra när andra människors liv är kaos. Det kommer att lösa sig till det  bästa. Finns här!

mix.

dagarna har som vanligt smitit iväg..
i lördags var vi o kikade på hus i västergötland.. men vad besviken man blir när man kommer dit o det inte är som man tänkt sig..hmm.. det var kort o gott för mkt att göra på huset, då det behövde renoveras både ut o invändigt.. så det blir ingenting för oss där, bara att leta vidare! =)
Lunchade med mamma♥ på Bryggan sen.. riktigt fint har det blivit där nere!! O allt ska naturligtvis hända när man själv har lämnat staden..
På kvällen kom G o sov över, vi tjötade, grillade o tog några öl =) mysigt!

Igår tog jag mig en fika dag med Monkan o molly.. alltid lika roligt.. var på stan o fikade .. gångavstånd till stan? det är Torpa det.. tss...

Imorrn ska håret klippas o sen på kvällskvisten är det anställningsintervju som gäller!!! =D

Undra om min lilla stumpa kommer vara trött imorrn? Hon har ju börjat på wernersson denna veckan, så nu är det inte pendling på arbetstid med personalbil som gäller längre. Nu får det åkas från jkpg 5.30 för att vara framme i uhamn 6.30 då dom börjar! stackars!
Idag dessutom har dom personalfest så det blir en riktigt lång dag för dom .. men dom kommer garanterat ha det superkul! =)


RSS 2.0