najs.

Äntligen har helgen sprungit förbi o jag har hela 2 arbetspass kvar innan jag går hem på mamma ledighet.. kan ni fatta hur jävla skönt det känns???? :D

i helgen har jag jobbat, de lediga stunderna har vi kollat OS o nettan har skottat snö :) vi fick nojor angående balkongen (golvet där) o altantaket, men älskling är bäst o skottade fram en gång på baksidan, sliter in en stege o ut o skottar altantaket.. .. livet med att bo i radhus och när man äger det.. man måste sköta det oxå! :)

Nu längtar jag extremt efter min fru!!

OS

Det är inte mycket annat som hägrar på tv nu för tiden än OS, vi följer det mesta måste jag säga. Dock har jag en fanatisk fru som älskar detta med skidor, vilket jag inte kan tycka är det roligaste i OS, skidskytte o det där anja åker är helt okej, men detta med längdskidor.. nä.. tråkigt!

Jag har en blä helg som börjar nu, med jobb! Jag är otymplig det är bökigt, jag kan inte ta djupa andetag riktigt o jag flåsar, så det är lite kämpigt, men skam den som ger sig. Efter detta jobb.passet är det inte långt kvar till 11mars, som är min sista arbetsdag på läääänge.

nu ser det ut såhär:

Torsdag: hämta fru på axamo, vidare till banken o skriva papper o få checken till bilen :) senare jobb kl 21.30-7
Fredag: MVC 7.30, hem- ta det lugnt, hämta nya bilen 14.30, sen jobb 21.30-15.30
Lördag: jobb till 15.30
Söndag: sovmorgon allan, ha en riktig slöardag, sen jobb 21.30-13.30
Måndag: Jobb till 13.30, direkt vidare till föräldraträff i tre timmar (hoppas jag inte somnar)
Tisdag: Jobb 7-15.30

Sen är jag ledig i nästan 12dagar o endast två korta arbetspass kvar därefter! =D

**

Bebis sparkar o hela magen rör sig som i vågor!!
V31+5




Hjärtebarnens månad.

Tycker vi alla ska skänka en extra tanke till alla barn med hjärtfel o deras familjer!!
Jag har precis skänkt pengar.

Ett ynka sms skänker 30kr, det har alla råd med, så skicka iväg ett sms du oxå!




Lilla lilla knytte.

Stort grattis till Åsa o Martin som nu har fått sin lilla dotter!!
4veckor o 3dagar för tidigt o ack så söt.
Man längtar inte mindre efter sin egna plutt! :)

Alla hjärtans dag! ♥


Puss o Kram på alla hjärtans dag!
Här hemma har vi avklarat vårat byte av alla hjärtans dags presenter i sängen. :) mysigt!

Älskar dig fru!

Resten av dagen är oplanerad, vilket oftast blir dom bästa dagarna!!


***

Glömt uppdatera om det här med bilen.... men i alla fall så var ju jag o svärfar där, o jag la fram våra "krav" och om dom inte kunde lösas skulle vi inte heller ha bilen.. hon var så klart "tvungen o kolla upp detta" o skulle ringa dagen efter.  Bullshit! hon skulle bara hålla oss på sträckbänken. Hon visste redan när jag sa våra krav att det inte skulle vara några problem att få igenom det.
I alla fall när hon ringde dan efter så hade hon fått igenom det.. (oväntat..not) så det blir antingen på ons eller fre som den nya bilen kommer i våran ägo! =)

Melodifestivalen 2010

Jo, jag har då fått höra att jag måste vara sjuk eller inte må bra för att jag inte ser på Melodifestivalen i år!
Må vara sant, med tanke på vilken extrem schlager-flata jag är!!

MEN nu är det så här att förra året kom inte Lili o Sussi vidare efter mina 87 (tror jag det var) röstningar, det var den ENDA schlagern förra året o det innebär då att den ska gå vidare utan att jag ska behöva vara den som tokröstar.
Så i ren protest o för att alla låtar nu för tiden är skit så kommer jag inte kolla, för jag blir bara rent ut sagt riktigt förbannad!!
Jag vill ha riktiga schlagerlåtar, som det var förr, då det var Siw Malmqvist, Carola, Lena Ph, Charlotte Perrelli.. och inte en jävla wokad pudel som heter nåt så konstigt som Salem al Fakir...nä, fy fan för 2000-talets melodifestival. Rena rama skiten är vad det är!
Puh, nu stiger adrenalinet märker jag, dags att byta ämne!

Bilen är på besiktning hos Holmgrens, ska bli intressant o se vad hon nu kan erbjuda för den!!
Det hänger även på henne om vi kommer att köpa den kombi som vi kikat på. I nuläget har vi fortfarande inte riktigt bestämt oss, jag o svärfar ska dit sen, får se om vi kan få till det så det blir ett bra köp, det är ju vi två som kan prata för oss ;)


Glucos nr 2 o Holmgrens.

Då var det dags för Glucosbelastning nr 2 idag... förra gången var det ju för högt så jag skulle göra om det.
Men idag var det bättre, 8.4 låg det på nu. Så ingen graviditets-diabetes :)

sen åkte vi vidare till Holmgrens för o se om vi kunde hitta nån kombi.. gick runt o kikade lite o hittade en som var bra på många sätt o vis, men färgen var lite sådär till en början.. en så kallad glaciärblå! Mellan blå o grön.. skitsvårt o förklara .. men vi har nog i stort sett bestämt oss! :)  bara o se vad vi får i inbyte för våran, mindre än väntat tyvärr.. men inget o göra åt!

Återkommer med bild när allt är klart :P

batteri.

Frugan har klagat lite på att saaben varit lite tjurig när hon ska åka till o från jobbet, den har startat, men tagit längre tid än vanligt. Visst, har varit -17 på nätterna, så det är ju inte så konstigt den varit tjurig i starten.

I alla fall var vi hos svärfar o fikade lite igår o berättar om bilen, då bestämmer dom att han ska komma med en bilbatteri laddare senare på kvällen o ladda upp batteriet, kan vara lite slött.
Papi kommer, o vi kopplar på sladdarna o hitan o ditan, funkar prima, batteriet var nästan helt slut, så det var inte konstigt den tjurat, står o tjötar lite o slänger ett öga på laddaren och då laddar den inte nånting helt plötsligt, nä, då vill inte batteriet ta emot nån ström vilket betyder att batteriet i stort sett är helt slut.

Så nu kommer broder B o fixar o kopplar in ett nytt i eftermiddag, det är rolig kostnad med bilar nästan jämt.
what to do, what to do!
Snart har vi en kombi iaf.. :P

blev inget personalmöte för min del idag då bilen inte vill, annars är jag ledig. Tur var oxå att frugan inte körde denna veckan.

RSS 2.0