Ikea + röj

Då var vi på IKEA i torsdags.. nä, vi va inte själva, men vi hade bestämt att vara där när det öppnade kl 10. Vi fixade det , då vi anlände 10.01 :)

Hittade det vi skulle ha o blev några tusen kronor fattigare! (kl blev 15 när vi åkte hemåt) .. nu har det gått några dagar o vi har monterat förvaringsställningen i klädkammarn o det blev väldigt bra om jag får säga det själv :)

Det är mindre saker på altanen och det resterande ska in i ute förrådet så fort dom installerat den nya pannan så vi kan flytta det i förrådet in i tvättstugan.
Antar att det blir i slutet av veckan dom kommer o ordnar pannan.
Efter det hoppas jag att det är slut på allting, för detta tar musten ur mig, att det alltid är någonting kvar som strular..

Nästa projekt blir Willes rum, det är dags för killen att flytta till eget rum, men först ska hans morsor måla o tapetsera där inne, vilket inte borde ta någon tid om vi bara kan hitta någon snygg fondtapet först :)

När vi va på IKEA blev Wille helt tokig när han såg ett gossedjur i form av en råtta, har aldrig sett han flina upp sig så o bli helt sprattlig..så det var ju bara att köpa den ;)


Kommentarer
Postat av: Nettan

Mammas lilla sötis!!

2011-01-09 @ 19:22:50
Postat av: elli

Oj va stor lille Wille har blivit! (E gillar också den där råttan). :-)

2011-01-13 @ 11:41:15
URL: http://hemmahosemilia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0