nyår o julklappar med släkten W

då har det varit nyårsafton oxå, o även våran första bröllopsdag! :) Vi lagade mat o drack skumpa o öl i goda vänners lag..
Dagen efter var vi långt ifrån pigga, dock inte bakfulla som jag antar att många var :) skönt det.
Herr W sov sig igenom hela tolvslaget o märkte inte av dessa smällare o raketer..

Igår var det julklappsbyte för Wille med sina kusiner på Wängefors-sidan, han fick trätågbana o duplo lego bland annat, vi har invigt de stora delarna i legot idag o han plockade o studerade o hade sig, även om han är för liten att bygga än. Men alltid bra att få saker som "räcker" ett tag o inte som man måste plocka undan om någon månad redan för han växt ifrån det. Wille tackar o bockar.

Annars är det mest grinigt här hemma, skrutten får tand 3, 4 o 5 o han gnäller. Hjälper inte vidare med alvedon heller tycker jag. Märker ingen skillnad om han får eller inte får.
Sen är det mkt mardrömmar som stör han när han ska sova, så då blir det ännu grinigare när inte han får sin skönhetssömn. Stackars liten skrutt.

Vi ser framemot slutet av veckan, på torsdag är det ju trettondagsafton o Nettan är ledig, förmodligen är hon ledig fredag oxå, det innebär shopping på IKEA på torsdag, vi ska försöka göra ett ryck o få i ordning i klädkammarn, så det måste köpas hyllsystem o annat dit in.. wish us luck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0