pappornas dag & däckbyte

då var det dags för Fars-dag igen..begav oss först till nettis far.. men när vi kom dit var han inte hemma, utan jobbade som "vanligt" , men B-I var hemma så vi fick tårta&kaffe o  lämnade fars-dags presenten.
Eftersom den hemska vintern har kommit och det är lite småhalt och minusgrader så var vi tvungna att byta däck oxå plus att nettis har sina däck ute hos sin kära far i hans garage o tur är väl det att vi kan ha dom där, för vi har då ingen plats =/ *letar efter trea*
Tog en liten stund att få på vinterdäcken med den dumma domkraften, men skam den som ger sig .. eller hur nettis? =P sen när 2däck var bytta så kom nettans yngste bror .. så han tog dom två sista, snäll pojk! Jaja, skratta du B =)
Däcken var bytta och händerna var någorlunda rena efter en tvätt så begav vi oss mot ulricehamn och till min kära far. Ännu mer kaffe och tårta och tjöt,  o han fick sin present han oxå.

I lördags, den 10e fyllde min älskade mamma♥♥  år! Hon har tillbringat en weekend i Tyskland och verkade ha det trevligt när jag pratade med henne på den stora dagen. Vad hon fyllde utelämnar jag på min blogg. Inte för att jag tror att mammsen♥ min har någon slags åldersnoja, det är inte hennes stil, men jag utelämnar det ändå =)

Idag är det läkartid som gäller, ska bli väldigt spännande!! Har nog aldrig längtat så här mycket efter en läkartid någon gång. *fniss*




Kommentarer
Postat av: Henrik

Vad är det de skall kolla upp då??
om man får fråga det...
Verkar ju som att det är något positivt iaf..
KRAM PÅ ER BÅDA...

2007-11-13 @ 13:05:49
URL: http://mrbamze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0