Västervik o Romsås.

Hade ju bestämt sen i höstas att en dag på semestern skulle vi åka upp till Emilia i Västervik och hälsa på . =)
Denna dagen blev i tisdags.
Hon slutade inte jobba förrän 16.00, men vi åkte tidigt på dan för att komma iväg lite, plus att även se Västervik, ingen av oss har vart där innan =P Var väl framme redan vid 13-tiden. Satte oss vid hamnen och åt mjukglass, hur mysigt och fint ställe som helst.. och vaaaarmt. Man blev ju nästan chockad av värmen, är ju inte så van vid att det är 26grader här direkt. Så vi satt där och lapade glass och sol =)

Tiden gick hyffsat snabbt och vi började åka hem mot Emilia.
Snacka om drömboende, på gården möttes vi av en superglad hund och alla dessa ankor och höns över allt.
Hela trädgården var full av djur och växter och blommor, det var som i en liten saga. =) Jättefint iordning och välkött, vilket det annars kanske inte blir så noga med när det är så mkt att göra,men det var det verkligen!! Enormt imponerad.
Tänk dig själv, typ 30får, 5hästar, 6katter, 2hundar, 2marsvin, höns, myskankor o 3akvarium PLUS en stor imponerade välskött trädgård ..
Som sagt, jag blev riktigt impad av allt. Låg fint ute i skogen vid en sjö. MYS! Så nu du Nettan♥, nu vet du hur du ska bygga mitt drömhus och trädgård.. glöm inte dammen *blink*





*********

I onsdags tog vi våran årliga tripp till Röstesjön. Men det slutade likadant denna sommaren som dom övriga två.
Hade bestämt att komma och fika i Romsås efter fisket, var bara tvungna att vänta på att dom skulle komma hem först för stollarna var i Skövde och köpte en cross till Kajsa =)

En superfin cross har den lilla snuttan fått, en Yamaha. Även crosskläder var med o självklart hjälm. Så hon körde runt lite på gården där hemma, superstolt tjej kan man säga. =)

Lite senare på kvällen blev vi bjudna på grillat o öl oxå. Jädrans vad gott det var. Alltid lika gott att grilla.
Kajsa o Emma låg i var sitt knä hos mig o Nettan och skulle somna framför teven, men det gick inte så bra, dom var lite för pigga efter att ha sovit i bilen hem från skövde..
Vid 10 tiden lämnade vi Romsås och begav oss mot Ulricehamn... mamma hade glömt några lock hos syrran som vi lovade att svänga upp med när vi ändå åkte förbi.
Blev väl sittandes där en liten stund, drack kaffe och åt snickers glass *standard* dom glassarna är inte att leka med! =P





Kommentarer
Postat av: Anonym

vikken cool liten kajsa! inte visste jag att hon sysslade med sånt :)

är det inte jättelångt till västervik? vem är emilia?

2008-07-20 @ 08:37:42
URL: http://annnatropp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0