en salig blandning..

en vecka till har sprungit förbi och i fredags gick älsklingen på semester.. 4veckor har hon.. och ja, hon är ganska lycklig just nu =) själv har man en vecka kvar att jobba.. ska väl gå det oxå.
Inte för att vi ska göra nåt sådär jätte speciellt, men det blir kusten , självklart då Falkenberg, Liseberg, ja, lite småturer sådär.. Jag har ju bara 2veckor oxå, så det kommer inte vara svårt att fördriva dom inte.

Till hösten går jag på för fullt har jag bestämt, då blir det 100% i tjänst igen och en jävla go lön *skratt* fanken vad gott, så första riktiga lönen i oktober kommer att smaka gott! Inte haft riktig lön sen 3år tillbaka.. skiljer ca 8000kr .. $$$$$$

Har grillat så mycket i våran grill så nu är grillkolen slut.. det blir lite abstinens det där när man inte kan grilla för att kolen är slut.. haha, man är väl inte van vid att ha trädgård kanske..

Lisa är förstoppad.. puh.. så hon får vara ute och springa typ hela dagarna, allt för att magen skall komma igång. Hon verkar ha blivit lite piggare nu, äter lite mer än innan, blir det inte bra får vi väl ta och köpa morotspuré, sån barnmatsburk och ge henne i spruta.. funkade prima förra gången. Lilla stumpan som bara ligger där och är helt slö och inte orkar göra nåt. Men tur att hon springer när väl buren är öppen iaf.

Varför äter våran knasiga katt majs?



Kommentarer
Postat av: anna

va gött för frugan med semester! ooh, liseberg minsann.. roooligt! när ska ni åka dit? :) vill också dit!! önska vi hade råd.. fast aug kanske.. man vet aldrig! och vad kul att du ska börja jobba helt igen, måste kännas bra! skiljer det 8000??? på vad du får nu och vad du kommer få sen?? gudars..

hihi, söta kissar :D

2008-07-06 @ 22:15:11
URL: http://annnatropp.blogg.se/
Postat av: Anonym

så du får ut typ 25000 i månaden?

2008-07-07 @ 18:51:36
URL: http://annnatropp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0