..

senast jag skrev skulle vi sola.. vilket vi oxå gjorde, attan vilket "lä-hål" vi har på våran altan... jag svettades som en sork och sprutade vatten på mig själv hela tiden, medans nettan frös till så fort det kom en liten vindpust. hahaha.
Eftersom vi var så jädrans duktiga och smörjade in oss så blev det ingen solbränna som direkt syns =/ och bilder på oss i bikini kan ni glömma =P

senare kom ju gunilla och hälsade på.. men innan det så krånglade bilen, eller ja, den läckte kylarvätska.. och det är ju inte så överdrivet bra så i början av veckan har vi haft Tony da man's bil. Tony snäll som lånar ut sin bil till oss!! *kram*
Hämtade våran bil i onsdags..lagad och klar och överkomligt billigt. Det var en ventil på kylarslangen som var paj.. men nu funkar den prima igen.

Varit en ganska lugn vecka för övrigt, jobbar kväll.. men nu bara idag kvar *JIPPIE* sen är det helg igen.
Kl 22 är det hockey.. semifinal juh.. får inte missas!!!

Imorgon är det kalas i Romsås.. herrn i huset fyller 35..  =)

Kommentarer
Postat av: Anna

men hallå, varför inga foton på er i bikini? hehe! :D vill du inte lägga ut såna på nätet menar du? *fniss* .. hoppas ni får ett trevligt kalas imorrn då! för oss blir det kalas på söndag.. :)
vad duktiga ni är som inte brände er förresten, ni har lärt från era misstag eller? :D
KRAM !

2008-05-16 @ 15:48:16
URL: http://annnatropp.blogg.se
Postat av: Anna

mm.. marknad är mysigt! :)
jo.. respekt, vissa kan ju inte visa sånt.. it sucks! handlar om folk som typ slänger sig över vilda som att hon inte vore en egen person. gillar inte sånt!!!
vadå.. vill du inte visa magen eller? :D

2008-05-19 @ 08:20:36
URL: http://annnatropp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0