Skuggtemperatur +34grader

Jag håller på o smälta bort, men värre är det för lillemannen. Han är så varm o så otroligt trött hela tiden. Han orkar ingenting. Som tur är äter han som han ska, dock kanske 20-30ml mindre vid varje måltid, men det är ju ingen panik. Vem orkar äta i värmen? Vi lever på ett lagat mål om dan, sen blir det vatten.vatten.vatten o glass.glass.glass.
Wille sover, vaknar o äter o vill sen sova igen. Vaken kanske 20min för o äta o sover sen till nästa matning. Ligger i enbart blöja men toksvettas ändå, får bada han varje dag nu o kyla ner honom med blöta handdukar.
Men han är så duktig, inte grinig när han är vaken, utan gör "det han ska" o somnar sen. Mammas prins!!

Fick lite nervositet i magen i fredags kväll vid 18.30. Wille äter vid 18 o efter matningen får han röda prickar runt munnen o ner på halsen o börjar klia sig frenetiskt i ögonen.. jaha.. det var det tänkte jag, nu är han allergisk mot ersättningen. Han blir rödare o rödare o får mer illröda prickar. Men inte grinig, inga spyor. Misstänkte ändå allergi o ringer till barnakuten på ryhov, dit vi ska vända oss om BVC o vårdcentralen har stängt, vilket dom har vid den tiden en fredagskväll.
Hon tyckte absolut vi skulle komma upp så hon fick kika på honom o speciellt när det kom så direkt efter matning. Så in med han i bilen, upp till Ryhov.. men det bästa när man kommer upp med barn är att man får komma in så snabbt =D rodnaden på utslagen gick ner betydligt på vägen dit (självklart) men på halsen i dom goa vecken fanns det kvar.. han fick kläs av o hon kikade igenom honom.
Ingen matallergi och inga värmeutslag, snarare att han har känslig hud?! Ska smörja hans rodnader o prickar så ofta vi kan o återkomma om det blir värre.
Så det var det! Man känner sig som en nojig 1a gångs förälder!! :)  Men eftersom jag själv är matallergiker så vore det ju inte så konstigt om han var det oxå. Bättre att kolla upp än att inte kolla upp alls! Min filosofi!
Nu smörjas det in ofta, han måste vara supernöjd o få fet, kletig salva på sig i värmen! *not*

Annars har vi nedräkning till Nettans semester. Wille o jag vill ha henne hemma jämt o bara mysa! :)
På fredag, då ska vi mysa o fira!! Wille har fått för sig vi ska köpa en liten present, och det ska vi självklart göra, man måste ju gratulera o fira semestern!


I lördags var det kalas för Willes kusin Jonas som fyllde 13år. Det bjöds på grillat o vädret var som vanligt, förbannat varmt!! Trodde det skulle grinas o klagas för fullt från herrn, men han åt, sov sedan, åt igen o sov! Inga problem o ha med honom, inte ens när det är 35grader i skuggtemp.

Nu har vi stängt alla fönster o dragit ner persiennerna o ska försöka hålla den där värmen utomhus, inga utomhusaktiviteter idag, varken jag eller Wille pallar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0